tiistai 2. maaliskuuta 2010

Kaksi abia, neljä wanhaa helmikuun tunnelmissa sekä maajoukkueringin leirillä!

Heippa vaan, se onki jo maaliskuun alku, jota ennen kalenterit on ollu täynnä kaikennäköisiä ja kokoisia juhlia.
Toissa torstaina oli kauan odotettujen vanhojen tanssien aika. Eskoista niitä tänä vuonna tanssi minä, essi, eeva (ei siis pikku vaan toinen) ja heidi. Torstaina tanssittiin vanhemmille. Pakko myöntää, että jännitys oli aikamoinen, vaikka ei se ehkä ihan SM-kisojen jännityksen tasolla yltänyt! Tanssien jälkeen mentiin ravintola Kaisaniemeen syömään. Siellä oli oikeen mukavaa ja ruoka oli tosi hyvää, joskin annokset olivat hiukan pienehkot meille urheilijoille :D perjantaina aamulla herättiin epämukavasti nukutun yön jälkeen kampaukset lytyssä ja tanssittiin koululle ja sitten vielä iltapäivällä tuolla Helsingin jäähallilla, missä oli meidän lisäksi paljon muitakin kouluja. Joku onki saattanu nähdä mut ja noi tvillingarna seittemän uutisissa sillon hehee :D perjantaina tanssit kruunautuivat illan jatkoilla Helsingin Kaivohuoneella. Perjantai oli muutenkin juhlava päivä, koska eeva ja heidi saavuttivat tuon huikean 18 vuoden iän, ONNEAA ;) niiden synttäreitä tullaankin ehkäpä juhlimaan joukkueen kesken myöhemmin.



Kuvassa mukana myös ex-esko Bani banssoni :)

Noi tanssit oli kaikenkaikkiaan mahtava kokemus. Oli kivaa laittautua oikeen kunnolla ja mennä näyttämään mitä tässä nyt on muutama kuukausi harjoiteltu :) vähän oli tyhjä olo lauantaina, "tässäkö tää nyt oli"! Toisaalta on myös helpottunut fiilis sen verran häslinkiä on juurikin noihin vanhoihin liittyen ollut. Joka tapauksessa on noi tanssit kyllä yksiä niistä tapahtumista, mitä tuskin koskaan tulee unohtamaan!
By: Suvituuli ;)


Suomen tunnetuimmat wanhojen tanssijat! Bongattu ;)


Kisakuvien tyyliin..


Jatkotunnelmissa!

Minä ja Nelli vedetään tosiaan jo viimeisiämme lukion saralla, ja perinteen mukaan meillä oli siis tänä vuonna vuorossa ne ihanan kuuluisat penkin painajaiset eli penkkarit! Sen lisäks pistäydyttiin molemmat hiihtoloman aikana omilla abiristeilyillämme :) Penkkarit oli ihan käsittämättömät, voisin melkein sanoa että paras päivä, mitä lukiossa on ikinä ollut! Se koko fiilis, pukeutuminen, karkkien heittely, ne rekka-ajelut ja se abien yhdessäolon riemu kyllä oikeasti räiskyi koko päivän ja musta oli ihan uskomattoman siistiä jättää rakas lukio taakseen noin juhlavissa ja hauskoissa tunnelmissa! Esitinki pariin otteeseen päivän aikana semmosen kysymyksen, että miksei joka päivä voisi vaan olla penkkarit.. :D Vielä kun samaan aikaan oli nuo kakkosten vanhojen tanssit, oli koulussa koko viikon niin odottavainen tunnelma ettei meinannu kukaan pysyä housuissaan.. ;) Penkkareiden jälkeen lukulomakin on jatkunut hyvillä mielin!


Suomen kuumin 19 vuotias poliisi.. ;)


.. jaa Suomen innostunein vaaleanpunainen puudeli joukkuetovereidensa siivittämänä. Uskokaa tai älkää, mutta mulla on kuin onkin tuolla alla meidän muutaman(kymmentä) vuotta vanha kisapuku! ;)


"Meee ollaaan Määärskystä.."

Vanhojen ja abihässäkän jälkeen pidettiin pari päivää lepoa, kunnes alotettiin hiihtoloman puolivälissä rankka ohjelmatreenaus päivittäin Pirkkolassa. Ollaan saatu pitkään ja tarkkaan suunniteltu ohjelma kovalla tsempillä jo näppärään kuosiin! Valitettavasti jouduimme toissa viikolla muuttamaan kyllä ohjelman seitsemälle tytölle, kun selvisi, että Roosan jalasta löytyi kuin löytyikin lopulta murtuma, jolloin kapteenimme kisailu estyy ainakin Caribian osalta :( Jalka on parantunut hyvin ja Roosalla onkin mitä uskomattomimmat omat treenisarjat olleet tässä kehityksessä loukkaantumisen takia! Toissa maanantaina treeneissämme vieraili myös Riikka Penttilä (entinen Zircone-joukkueen, ja nykyinen Cinera-joukkueen valmentaja). Riikka antoi meille ihan loistavia ideoita ohjelman rakenteeseen ja muutimme ohjelmasta muutamia kohtia mielenkiintoisemmiksi ja näyttävämmiksi. SUURKIITOKSET RIIKALLE VIERAILUSTA! :)

Viime viikonloppuna oli myös kauden toinen maajoukkueringin leiri! Lähdimme sinne todella motivoituneina, sillä jokainen halusi todella ottaa tästä leiristä kaiken irti, koska viime leirillä ei terveystilanne sitä tosiaan sallinut :( Tältäkään leiriltä emme selviytyneet täysin epäonnetta, sillä Sugen jalka pamahti nurin lauantai iltapäivänä ketteryystunnin alussa. Suureksi onneksemme tästä selvittiin pelkällä säikähdyksellä ja jalka saatiin hyvin kuntoon kolmen koon apukeinoin (kylmää, koholle ja kompressio ;) Tällä kertaa leirillä oli mukana uusia vierailevia joukkueita muutaman vanhan lisäksi (Sanix, Pippurit, Kidea, Hämppikset sekä Unikot), mikä oli todella mukavaa! Näin näkee taas uusia kasvoja maajoukkueringin leireillä ja annetaan näille joukkueille upea mahdollisuus tulla treenaamaan viikonlopuksi Kisakallioon :) Leirillä oli yhteensä neljä tuomaria sekä maajoukkueringin päävalmentaja Veera katsomassa ohjelmia ja antamassa eri näkökulmia ja vinkkejä niin teknisiin osiin, taiteelliseen, että suoritukseen. Ohjelmaan sisältyi myös Larisan jalkatekniikka- ja liikkuvuustunnit sekä Veeran hullunkurinen ja rankka ketteryystunti! Lisäksi leirin päätti sunnuntaina hieno loppunäytös, jossa näimme kaikkien leirillä olleiden joukkueiden kevään kilpailuohjelmat. Leiri oli todella antoisa ja tehokas ja tuntui että saimme sieltä todella paljon hyviä juttuja niin ohjelman, kuin itsemme kehittämiseen! Kotiin matkasi joukko väsyneitä eskoja, jotka kaikki olivat mielissään siitä, että tällä kertaa saimme itsestämme kaiken irti tärkeässä paikassa! =) Eskot kiittää kaikkia mukana olleita joukkueita ja ohjaajia onnistuneesta leiristä!


Väsyneet leirijalat..

Rikkonainen ja poikkeuksellisen epäonnekas alkukausi on jo unohdettu, kun lähes kaikki loukkaantumisetkin ovat viittä vaille kunnossa ja katseet suunnattu nyt tarkasti tuleviin kisoihin :) Escada on virittäytynyt taas viittä vaille kuuluisaan eskosisuunsa ja tulevien viikkojen aikana pyritään pistämään ohjelma hyvään kisakuntoon, jotta on helppo lähteä nauttimaan kauden ensimmäisistä kilpailuista! Huh, mikä maratonpostaus! Tsemppiä kaikille harjoitteluun, kuulumisia kirjoitellaan taas pian! ;)


Ainiin ehdittiin tässä pikaisesti uusi kausiportrettikin ottaa!

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kuvia! Todella upeat puvut. Nuo hupparit on myös tosi pirteät ja kivat. Malttamattomana odotan Carbiaa. Maajoukkuringiltä kuulin, että teillä on tulossa loisto-ohjelma. Tsemppiä harjoitteluun!

Anonyymi kirjoitti...

Kiva postaus! Kauniita tyttöjä wanhoissa ja hauskat asut penkkareissa. Nuo niken hupaprit sopii tosi kivasti teidän joukkueelle:) Onko ne tilattu jostain vai ihan vaan kaupasta ostettu??

Anonyymi kirjoitti...

hei ihan pakko kysyä teiän jokunen vuosi sitten olleesta riccionen matkasta!!ollaan tänä vuonna menossa oman joukkueen kanssa ja kiinnostais tietää minkälainen paikka ja oliko paljon shopattavaa... ja onko jotain hyviä vinkkejä:)

Anonyymi kirjoitti...

Annatteko vinkkiä tulevasta ohjelmasta. Kaverini, joka oli b-maajoukkueleirillä ei suostu "avautumaan". Millainen puku? Suomipuku niinkuin Safirilla?

Roosa kirjoitti...

Kiitos kommenteista, kiva kuulla! :) Noi hupparit bongattiin Stadiumista, mutta kokoja ei ollut tarpeeksi jäljellä enää koko suomessa ja törmättiin sitten ihan sattumalta brittiläisessä nettikaupassa samoihin huppareihin niin tilattiin sieltä :) en nyt tässä juuri muista sen nettikaupan nimeä.
Riccionen matkasta voitaisiin tehdä ihan oma postaus jos kiinnostusta on?
Ja vielä tohon puku ja ohjelma-asiaan annetaan perinteinen vastaus: kisoissa nähään sitten ;) ei enää pitkä aika muuten!

Anonyymi kirjoitti...

JOOO SUURI KIINNOSTUS RICCIONESTA!!!! kaikki mahdollinen tieto!1 varmaan on monia uusia joukkueita tänä vuonna sinne lähdössä niin hyviä vinkkejä otetaan vastaa mielellään! etenkin juttua shoppailu, ranta ja ruoka paikoista! ja oliko hyvää ruokaa ja paljon shopattavaa... entäs kävittekö jossain riccionen ulkopuolella italiassa! kaikki tieto on plussaa!!

Anonyymi kirjoitti...

joo riccionesta oma juttu:)!!

Anonyymi kirjoitti...

riccionesta tietoo!!!:):)

Anonyymi kirjoitti...

ihana tuo suvituulin mekko! Kuka sen on tehnyt? :)