maanantai 8. maaliskuuta 2010

Riccione 2008!

Jotkut olikin toivoneet juttua meidän kahen vuoden takasesta esiintymismatkasta Festival del Soleen, Riccioneen :) Tässä siis pienimuotoinen muistelo matkasta!

Selvittiin kun selvittiinkin Helsinki-Vantaalta Frankfurtin välilaskun kautta Bolognan lentokentälle ja lähettiin sieltä samantien bussilla hotellille. Ei ollu muuten mikään vilpoisin bussi kyseessä, varsinkin kun jalassa on pirskan housut jotka ei välttämättä oo ne kätevimmät tonne ilmastoon :D Hotelli oli loistavalla paikalla ihan lähellä rantaa siinä "pääkadulla" keskellä pikku putiikkeja ja ravintoloita ja vieressä oli myös jätskibaari joka muodostui suorastaan kantapaikaksi LUSSIN (=slushin, öö sitä jäämurska juttua) ansiosta. Jaaaaa mitäs muuta positiivista siitä hotellista voiskaan mainita.. noei ;) Ilmastointi ei vaan sattunu pelaamaan kun yhessä huoneessa, kylpyhuone=suihku vessanpöntön päällä ja parvekkeen ovet oli vähän heppoista tekoa mutta muuten hyvä :D plussana tietenkin mahdollisuus liikkua huoneesta toiseen parvekkeiden kautta jos vaikka avaimet olis sattunu jäämään sisään joskus...

Meidän hotelli sijaitsi itseasiassa Riccionen ulkopuolella, viereisessä kaupungissa Riminillä. Sieltä oli kuitenkin helppo matka yhdellä bussilla suoraan Riccioneen, missä oli kaikki esiintymispaikat. Busseilla liikkuminen oli muutenkin kätevää, koska niillä Festival del Solen osallistujapasseilla bussimatkat oli ilmasia. Ei tiiä johtuko siitä vai mistä, mutta noi bussit oli aina ahdettu täyteen jo siinä vaiheessa kun meijän ois pitänyt vielä mahtua sisään joten tuskin varmaan kertaakaan päästiin istumaan virallisille penkeille, lähinnä istuttiin ihan tyytyväisinä siellä bussin lattialla joillakin millä tahansa korokkeilla :D

Se pitkä pääkatu jatkui ihan koko matkan Riccioneen asti ja kadun varrella oli vieri vieressä vaatekauppoja, korukauppoja, kenkäkauppoja ja myynnissä oli kaikkea laukuista ja pelipaidoista elintärkeisiin viuhkoihin ja laulaviin pippurimylly-ankkoihin :D Seassa myös ihan kätevä valikoima ravintoloita ja pelihalleja, joista on muuten lähes mahottomuus voittaa tiikeri-pehmoa ellei yritä vähintään tuntia putkeen... Riccionen keskusta oli toinen paikka shoppailuun ja ruokailuun. Siellä oli paljon merkkikauppoja, mutta myös halvempia vaate- ja kenkäkauppoja sekä samanlaisia pikkuputiikkeja kun tuolla pääkadulla. Keskusta alkoi oikeastaan heti pääesiintymislavalta.

Meillähän oli loistava sattumus kun jalkapallon EM-kisojen ratkasupelit käytiin juuri ton matkan aikana ja pelien aikaan valittiinkin ruokapaikat sen perusteella, missä oli paras telkkari näkymä ;) Lopulta päästiin tietenkin juhlimaan Espanjan voittoa ja Fernando Torresia ;D ja pelipaitoja sai muuten metsästää kaikkialta, oli nähkääs sen verran haluttua tavaraa..


Toiseen suuntaan kun lähetään niin vähän pidemmän matkan päässä on Riminin keskusta. Siellä ei juurikaan shoppailtu, mutta kyllä siellä muutama vaatekauppa taisi olla. Pakolliset turistinähtävyyskuvat otettiin Riminin vanhassa kaupungissa Augustuksen riemukaarella :) Riminin keskustasta vielä yksi bussimatkallinen eteenpäin niin löytyy suuri ostoskeskus, Le Befane. Sen kiertämiseen varattiin ihan raippaasti aikaa ja öö tyhjin käsinhän sieltä ei ollut mahollisuuttakaan tulla takas :D

Esitykset meillä oli neljänä iltana, kaks kertaa päälavalla Arena Romalla ja muut kerrat kahella pienemmällä esiintymisalueella. Meillä oli ohjelmistossa kevään '08 vapaaohjelma ja syksyn '07 Harem-keilaohjelma, kaikkien PNV:stä mukana olleiden joukkueiden yhteinen Billie Jean -tanssi, tuttuakin tutummaksi tullut Candy man -tanssi sekä meidän ja Safirin yhteinen Alegria-ohjelma. Noi kun heittää putkeen hyvällä tuurilla parin minuutin välillä ihan kiitettävässä helteessä niin vois sanoa että ihan hyvän lämmön siinä saa päälle :D jos nyt ei väärin muista ni sieltä esityspaikalta ois saanu jääkaappikylmiä vesipulloja jollakin lipukkeella :D jokatapauksessa vesi ei ollu siinä vaiheessa huono!

Kaikkiin ohjelmiin oli tietenkin myös oma pukukerrasto sukkiksia ja kisapukuja myöten ja seilori-puvustus ja kaikki! parhaassa tapauksessa oli yksi ohjelma aikaa vaihtaa vaatteet mutta enemmistö vaihdoista meni siinä lavan reunalla lennosta about kymmenessä sekunnissa :D Fiilis oli huipussaan kaikissa esiintymisissä, varsinkin iltaisin kun koko Arena Roman aukio oli tupaten täynnä varsin äänekkäitä katsojia! Tähän väliin yks varoittava esimerkki, ei kannata innostua hyppelemään ympäriinsä lavan ympäristössä ilman minkään näkösiä kenkiä, koska silloin on arvatenkin tuhannen taalan mahollisuus hankkia lasinsiru jalkaan ;D

Esityspäivinä meillä oli aamuharjotukset siellä lavalla, missä tehtiin koko esitys systeemi vaihtoineen päivineen läpi. Parina muuna aamuna käytiin juoksemassa lenkki ja tekemässä lihaskuntoa rannalla, minkä jälkeen olikin oikeastaan koko kroppa vuorautunut hiekalla :D Aamupäivän polttava aurinko ja urheilutoppi -combo on myös oikein toimiva jos tahtoo painijaselkä-tyyppiset rajat yläselkään, testattu ;)

Kaikki luppoaika päivällä meni oikeastaan rannalla makoillessa ja meressä uidessa(riehuessa myös) ja öö simpukoita kerätessä, silläkin oli joku mieletön tarkotus muttei pysty muistaa mikä.. Ihan meidän hotellin läheisyydessä oli ruokakauppa, jonka limuhylly tyhjeni ihan kiitettävän nopeesti aina kun me astuttiin sisään, ja todellakin kannatti koska siellä rannalla oli about kolme kertaa kalliimpaa..

Yks hauskimmista kokemuksista oli banaani-ajelu! :D semmonen moottorivene veti siellä merellä perässään pitkämäistä kumilauttaa jossa sitte istuttiin pelastusliivit päällä ja pelkästä onnettomasta narunpätkästä kiinni :D muutama läheltäpiti-tilanne oli kovassa vauhdissa kurveissa mutta hengissä tässä edelleen ollaan ;) Ehdotomasti suositellaan jos vaan on mahollisuus! Yhtenä päivänä käytiin myös Aquafun -vesipuistossa, joka sijaitsi vähän kauempana, mutta kuitenkin bussimatkan päässä. Siellä oli liukumäkiä ja altaita joka lähtöön, sanotaanko että aalto-allas osottautu aika petolliseksi kaikkein lyhimmille tapauksille :D

Niin :D Ei nyt tuu muuta mieleen ja kaikkee en ihan varmastikkaan oo muistanu mainita mutta jos on kysymyksiä niin saa esittää! Oli kyllä kaikin puolin mieleenpainuva ja hauska reissu ja kaikki esitysjärjestelyt ja muutkin tuntu ihan toimivilta eikä ongelmia oikeastaan ollut :)

Hauskaa matkaa siis kaikille, jotka tänä kesänä tonne Festival del Soleen on menossa!

13 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

oli ihana lukee teijän matkasta! :) tekee heti mieli jonnekkin lämpöseen :D

olisko mahollista että tekin tekisitte semmosen kuvahaasteen, minkä la stradan tytöt oli tehny sinne blogiinsa? :--) olis tosi kiva nähä teistäkin semmosia kuvia.

Anonyymi kirjoitti...

voi kiitoa tästä jutusta!! tää oli erittäin toivottu, ja tuli hyviä vinkkejä!! varmasti muillekki paljon apua näistä!! Kiitos paljo=)

Anonyymi kirjoitti...

muute ois kivaa tietää et mist te keksitte teijän nimen :--) ?

Suvituuli kirjoitti...

Jep sais toi kesä kyl tulla jo! Hyvä jos oli jotain hyötyy tästä ;) Ja joo vois suunnitella jotain tollasta kuvajuttua. Toi on kyl hauska toi mikä la stradal on :p täytyy miettiä ;)

Meiän nimellä ei taida olla mitään kauheen erityistä historiaa. Meiän valmentajat ehdotti sitä sillon ku dorotea ja escada alotti näinä joukkueina syksyllä 2006 :) varmaan ihan siitä hajuvesimerkistä se tuli mieleen, vaikka ei se hajuvesi nyt sinänsä mitenkään meihin liitykkään :D

Anonyymi kirjoitti...

Ootteko menossa tänäkin kesänä tonne Riccioneen? Jos ootte ni kenen kanssa esiinnytte siellä? (;

Anonyymi kirjoitti...

Meijänkin joukkue on menossa tänä kesänä ekaa kertaa tonne Riccioneen esiintymään(: Ehtikö siellä hyvin olla rannalla ja shoppailemassa vai menikö suurin osa ajasta esiintymisiin? :D

Pikkueeva kirjoitti...

Me ei olla kyllä tulevana kesänä lähdössä Riccioneen :( Mutta meiän seurasta on kylläkin muita joukkueita lähdössä, ainakin Safir! =)

Kiva kuulla, että sinne on kuitenkin lähössä suomalaisia edustamaan! Toi on kuitenki ihan tosi makee tapahtuma :) kyllä me juu toki ehittiin rannalla loikoilemaan paljonki (ei tietenkää ennen esitystä mut muuten) ja shoppailuunkin käytettiin pari päivää! Yllättävän paljon sitä ehti viikossa tehdä ja palattiin kyllä kotiin ruskeina ja laukut täynnä uusia vaatteita, että siitä ei ainakaan pitäisi olla huolta ;) Tosi hauskaa reissua teille!

Anonyymi kirjoitti...

okei, kiitos! :D

Anonyymi kirjoitti...

Olitteko te tuolla Riccionessa viime kesänä 2009 ollenkaan? :D

Anonyymi kirjoitti...

Tsemppiä Caribian kisaan. Kiva nähdä millainen ohjelma teillä on. Onko ehkä hidas niinkuin monilla tällä kaudella.

Suvituuli kirjoitti...

Mun tietääkseeni tota Festival del Solia ei ollu ollenkaan viime vuonna eli ei oltu ;D

Kiitos paljon! Sunnuntaina näette ;) sanotaan näin, että siinä on monta puolta siinä ohjelmassa.

Anonyymi kirjoitti...

olitteks te ekaa kertaa tuolla riccionessa 2008 ?? vai ootteko ollu ennen sitä yhtään kertaa ? Tsemppiä tuleviin kisoihin! :D

Pikkueeva kirjoitti...

Me oltiin joo Eskojen kanssa ekaa kertaa tuolla juurikin 2008 :) Mä olin ite kyllä jo vanhan joukkueeni Hobittien kanssa siellä kaks vuotta aiemmin, mutta muuten joo!