tiistai 23. maaliskuuta 2010

Kauden avaus Caribiassa ja pieni kevään ohjelman esittely!


Viikonloppuna siis kisakausi pääsi myös meillä käyntiin Caribia Cupin merkeissä. Oli kiva nähdä muitakin joukkueita ja pakko sanoa että tällä kaudella on monia todella hienoja ohjelmia! :) Onnittelut myös junnu mm:eihin valituille joukkueille, kilpailun taso oli todella korkea!

Lähdettiin Turkuun junalla jo lauantaina ja vältyttiin näin ilkeältä sunnuntain aamuherätykseltä ja saatiin hotellihuone käyttöön sunnuntain ajaksi, mikä helpotti valmistautumista :) Lauantai-iltana täydennettiin vielä pukuja liimaamalla muutamat tärkeät strassit lisää ja siinä sivussa suoritettiin American Idolin analysointi.

Sunnuntaina meidän harkka-aika oli myöhään, vasta kymmeneltä. Harkkakierros oli onnistunut, hyvä niinsanottu ensiesiintyminen :) siitä tavoitteena oli vielä lisätä ilmaisua ja tarkentaa muutama tasapaino. Ennen kisasuoritusta meillä ei tosiaan ollut ajasta pulaa, noin viisi tuntia siinä oli aikaa laittaa meikit ja hiukset.


Tällä kertaa itse kilpailutilanteessa ei ehkä ihan ylletty harkkasuorituksen tasolle. Suorituksessa oli paljon hyvää, mutta hieman haparointia esimerkiksi tasapainoissa. Tunnelma oli kuitenkin katossa ja kannustus aivan huippua, kiitos siitä! :) Pisteitä saatiin 4,85+2,65+7,95=15,45 joista teknisten lisäksi varsinkin taiteellinen osa-alue jäi harmittavan alhaiseksi. Ohjelmasta saadun palautteen pohjalta ollaankin jo tehty koreografiaan muutamia korjauksia ja tarkennoksia seuraavia kisoja ajatellen :)



Valitsimme tämän kauden musiikiksi Prokofjevin Romeo ja Julia -balettisarjasta osan Montaguet ja Capuletit. Rakensimme siihen koreografian kertomaan Romeon ja Julian kauniin, mutta hyvin traagisen tarinan. Ohjelman vahva alku kuvaa näiden kahden suvun(Montaguet ja Capuletit) jatkuvaa taistelua ja vihamielisyyttä toisiaan kohtaan. Romeo serkkuineen kuitenkin menee kuokkimaan toisen suvun naamiaisiin ja siellä hän tapaa nuoren Julian.

Ohjelman puolessa välissä musiikki ja tunnelma vaihtuvat täysin, kun Romeo ja Julia kohtaavat toisensa ja rakastuvat voisipa sanoa ensi silmäyksellä. Suvut eivät hyväksy nuorten rakkautta, joten ohjelman lopussa sydämet kirjaimellisesti särjetään. Romeo ja Julia tavoittelevat toisiaan loppuun asti, mutta eri juonenkäänteiden kautta he päätyvät kuolemaan eivätkä saa toisiaan. Meidän haasteena onkin välittää tämä tarina ja tunnelma katsojille, toivottavasti onnistumme siinä :)



Ja loppuun kuva äärimmäisen käytännöllisestä hotellitohvelista.

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Taas kiva ja positiivinen juttu teiltä! Vieläkun laittaisitte kuvia uudesta puvusta... :) Tsemppiä kevääseen!

meri kirjoitti...

puvut ois kiva nähä =)

Anonyymi kirjoitti...

Ketä tuos loppuasennos on? :) Puvut tukevat teemaa todella hyvin!

Pikkueeva kirjoitti...

Tossa kuvassa on makaamassa Nelli, sit seisomassa minä ja Eeva ja sitte tollee puolialhaalla Essi! Toi on tavallaan toinen puoli loppuasennosta :)se toinen on niinkun samantyyppisessä asennossa, toki niillä makaa tossa maassa "julia" ku meillä on "romeo" hehe :D Kiitos paljon!

Anonyymi kirjoitti...

Todella makee teema teillä. Harvoilla on suoranaista tarinaa ohjelmassa. Kiva nähdä ohjelma Mäntsälässä.

Anonyymi kirjoitti...

Hieno juttu, että meette kisaan sinne world cuppiin! Onnea kisaan, ootte parhaita:)

Suvituuli kirjoitti...

Kiitos! :) Joo tosiaan me ei nyt tullakkaan Mäntsälään kun Minetit perui osallistumisensa tuolla World Cupissa, niin me päästiin sinne. Eli huomenna kohti Jyväskylää ;)

Anonyymi kirjoitti...

Hieno tää uus blogin järjestelyhomma!
Ja ihanat puvut sekä ohjelma:)
Tsemppiä loppukauden kisoihin!
;)

Anonyymi kirjoitti...

Teillä aivan upee koreografia ja osaatte sen todella hyvin tehdä.
Puvut tosiaan sopii teemaan !
Tsemppii kisoihin Escada ootte mu lemppari ! <3

Suvituuli kirjoitti...

Voi hitsi kiitos paljon! :)