tiistai 30. maaliskuuta 2010

Äkkilähtö World Cupiin Jyväskylään!

Saatiin siis todellakin perjantaiaamuna juuri ennen koetta tietää yllättäen auenneesta World Cup edustuspaikasta. Siinä sitten sopivasti pasmat meni sen verran sekaisin ettei uskallettu vielä silloin ilmoittaa asiasta ylppäreihin menossa olleelle Eevalle :D Saatiin onneksi Minettien hotelli- ja ruokavaraukset siirrettyä meille, mikä olikin loistavaa, koska koko Jyväskylä oli tupaten täynnä eri lajien edustajia maatalousmessuista muodostelmaluistelijoihin!

Lähtö junalla oli kuitenkin vasta lauantaiaamuna, joten ehdittiin käydä kaikki sukkikset ja eväät ja muut sen sellaiset hankkimassa. Saavuimme Jyväskylään puoli yhden maissa ja matkahan sujui rattoisasti kampauksia ja meikkejä laittaessa. Nopskaa kamat hotellille ja ruokaa nassuun ja kaiken kiireen keskellä saatiin tieto, että suoritamme sarjamme ensimmäisinä! Siispä alotimme harkkakierrosta varten lämmittelyn saman tien.

Harkkakierros sujui ilman kummempia mokia, mutta ilmaisu ja tasapainot jäivät hiukan vaisuiksi. Käytiin läpi korjaukset ja suorittettiin videoanalyysit ja eipä siinä sitten ollutkaan kuin tunti aikaa seuraavan lämmittelyn alkamiseen. Itse kilpailusuoritukseen mahtui useampia isoja virheitä varsinkin tasapainoissa. Pisteitä kertyi 4,70+2,50+7,50=14,70 ja sijoitus oli kahdeksas. Suoritukseen ei voinut olla tyytyväinen ja seuraavia kisoja ajatellen meidän onkin saatava karsittua pois turhat mokat, joita ei normaalisti treeneissä tapahdu. Suomesta finaaliin pääsivät Mimodes ja Ampeerit, joka lopulta voitti koko kilpailun, onnittelut siitä! :)

Jäimme vielä sunnuntaiksi katsomaan finaalin ja kannustamaan suomalaisia :) Juna kotiin lähti juuri sopivasti kisojen loputtua ja se matka taisikin sitten kulua maanantaiseen kokeeseen lukiessa...

World Cup oli uusi ja kaikin puolin antoisa kokemus meille. Oli hienoa osallistua kansainväliseen kilpailuun ja olihan tämä tosiaan PNV:n ensimmäinen World Cup edustus :) Nyt tällä viikolla treenaamme kolmesti ennen pääsiäislomaa, jolloin salit ovat suljettuina. Treenit jatkuu sitten taas maanantaina pitkien ohjelmatreenien merkeissä! Seuraavat kisat ovatkin aluemestaruuskisat Hyvinkäällä kahden viikon päästä, niitä odotellessa!

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa, että pystyitte kuitenkin edustamaan Suomea World Cupissa pikaisempaakin pikaisemmalla varoitusajalla ja päihititte alkukisassa monta viimevuosina hyvin pärjännyttä joukkuetta. HIENOA :) upea debyytti World Cupissa! Tsemppiä kevääseen ja hyvää pääsiäistä!

ps. hienoja kuvia!

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan positiivinen blogiteksti jälleen. teitä ei voi olla kannustamatta, olette yksi suosikkijoukkueistani.

Anonyymi kirjoitti...

teiän uus blogi on ihana ja valoisa ja muutenkin tosi positiivista tekstiä täällä!!!Jatkakaa samaan malliin!!!!!!;)

Anonyymi kirjoitti...

Samaa mieltä edellisten kanssa! Hyvä Escada!!

Ja aivan ihana yksityiskohta tuo strassisydän puvussa :)

Anonyymi kirjoitti...

ihania yksityiskohtia on myös ohjelmassa! nyt kun aloin ymmärtää teemaa, niin ohjelman näkee ihan uudessa valossa :)

meri kirjoitti...

kiva toi puku =)

Anonyymi kirjoitti...

On kaheksas sija hyvä. Ihana toi teijän puku. Oon kyl nähny sen aikasemminki mut just se strassisydän on aivan ihana! Kuka puvun suunnitteli? Päätittekö ite teijän musan?
Tsemppii kisoihon. Meki tullaan aluekisoihin :)

Heidi kirjoitti...

Kiitos kaikille positiivisista kommenteista! Hyvää ja kannustavaa palautetta on aina mukava saada:)

Tosiaan puvut ovat valmentajiemme meidän itsemme suunnittelemat, ja tuo strassisydänkin syntyi siihen ikään kuin vahingossa pieneksi lisämausteeksi ;) musiikkivalinta syntyi valkkujen ehdotuksesta, mutta olimme kaikki innoissamme siitä. Kiitos kysymyksistä! :)

Anonyymi kirjoitti...

Miks teillä on noin kiiltävät sukkahousut, ne lihottaa vaan jalkoja :/