tiistai 13. huhtikuuta 2010

Huhtikuun huolia + raportti aluekisoista

Niin. Ei tiedä mitä tähän tilanteeseen taas pitäisi sanoa, kun tuntuu ettei me vältytä vastoinkäymisiltä millään. Siinä samassa kun oman jalkani sain kuntoon ja pääsin oikeastaan ekaa kertaa kunnolla matolle heilumaan ja kun aloimme vihdoinkin suunnittelemaan kuvioita täydelle kahdeksan voimistelijan kokoonpanolle, valitettavasti Nellin penikkatauti oli kasvanut niin pahaksi, että jalat sanoivat itsensä kokonaan irti ja Nellin kilpaileminen aluekisoissa estyi :( Ja sehän ei vielä riittänyt, vaan Pikkueevan polvilumpio meni sijoiltaan eli toisin sanoen halusi ihan yhtäkkiä täysin vaarattomassa tilanteessa "tehdä tutkimusmatkan jalan toiselle puolelle", mikä tiesi valtavan harmillisesti oikeastaan koko loppu kauden kestävää urheilukieltoa :(

Ei pystynyt edes kuvailemaan sitä vallitsevaa epäonnisuuden määrää. Mietittiin jo aluekisojen jättämistä kokonaan väliin, mutta kilpailutauko olisi venynyt silloin lähes kuuteen viikkoon, mikä olisi ollut hiukan liian pitkä. Masentuminen ei olisi auttanut ketään ja tajuttiin että ollaan me eskot ennenkin vaikeista tilanteista ja vastoinkäymisistä selvitty! Päätettiin osallistua kisaan taistelumielellä vaikkei ohjelmaa ihan parhaimpaan kuntoon saataisikkaan, kisakokemus kun on aina kuitenkin vain hyväksi :)

Parsittiin ohjelma kokoon siis kuudelle, mikä tietenkin verotti ohjelman näyttävyyttä kun mm. kuvioissa ja nostoissa jouduttiin tekemään kompromisseja. Treenattiin ohjelmaa torstaihin asti ja muutaman pakollisen pääsiäislomapäivän jälkeen jatkettiin taas maanantaina pitkien treenien merkeissä. Vielä kun onnistuin siinä tiistaina sairastumaan pariksi päiväksi, ei treenipäiviä todellakaan ollut liikaa!

Aluekisat pidettiin Hyvinkäällä Martinhallissa. Harkkakierros oli meillä siinä täsmälleen klo 9:36, joten paikalla oltiin tarkalleen 8:20. Kierroksesta näkyi pieni epävarmuus ja vaikeusosissa oli turhaa varmistelua. Jalkatekniikkaan kaivattiin myös lisää tarkkuutta. Itse kisasuoritus oli paljon parempi, kokonaisuutta häiritsi kuitenkin pari liian isoa tasapainovirhettä. Pisteet 5,10+2,80+8,06=15,96 toivat kuitenkin hopeaa :) ja suuri kiitos taas upeille kannustusjoukoille! PNV:n muut joukkueet onnistuivat hienosti, kun myös Mimosa, Aurorat X ja Safir sijoittuivat kolmen parhaan joukkoon sarjoissaan! Yhteiskuvassa ei tietenkään onnistunut olemaan enää paikalla kuin vajaamiehistö meistä ja Safirista :P

Epäonnisten vaiheiden jälkeen aletaan kuitenkin keskittymään nyt taas tuleviin kisoihin, eli noin kolmen viikon kuluttua olevaan MM-karsintaan. Vastoinkäymisistä selvitään yhdessä toistemme tuella, ja siihen tarkoitukseen mulla onkin juuri oikeanlaiset joukkuetoverit! :) Eskot ei lannistu, vaan työtä on tehtävänä ja sitä jatketaan tästä eteenpäinkin sisukkaina ja hyvillä mielin!

Tsemppiä kaikille treenaamiseen, kisoissa taas nähään!

12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi ei, pikkueeva. Koita parantua nopeasti!
Ja tsemppiä teille kaikille harjoitteluun. Te pystytte kaikkien vastoinkäymisten keskellä ajattelemaan positiivisesti.
Ihana postaus jälleen!

Anonyymi kirjoitti...

TSEMPPIÄ!

Anonyymi kirjoitti...

Voimia koko joukkueelle, ihan tosi väärin että just te joudutte kärsiin tämmösestä! Toivottavasti teillä menee loppukausi hyvin, eikä tule lisää mitään tämmösä! Ohjelma on tosi kaunis ja ootte muutenkin tosi taitavia :). Tosi harmillinen tuo pikkueevan polvivamma, pystyykö eeva tekeen sillä yhtään mitään vaan joutuuko se olemaan reeneistäkin poissa? :S tsemppiä!!!

Anonyymi kirjoitti...

Pikku-eeva on niiin sulonen tos kuvas mis se istuu ((;

Pikkueeva kirjoitti...

Voi vitsi, kiitos ihan älyttömän paljon ihan kaikkien puolesta! Vaikka se niin pieneltä tuntuukin, nii tämmöset kommentit auttaa ihan tosi paljon jaksamaan tämmösinä "huonompinakin aikoina" :) Tsemppi on just se mitä tarvitaankin, ja onneks on niin helppo löytää se yhessä!

Mun polvi on koko ajan onneks paranemaan päin, mutta menee luultavasti kesän alkuun, et pääsen ihan kunnolla treenaamaan :( Tää on ollu aika rankka juttu mulle, mutta tiiän myös sen että hyvällä kuntoutuksella saan sen kuntoon eikä tarvi enää pelätä, että se menis samanlailla uudestaan. Mulle on tosiaan tullu tässä tutuks jo kuuluisat "yhdenjalankuntopiirit" :D Eli kyllä yllättävän paljon asioita pystyy tekemään kun käyttää mielikuvitusta ja on varovainen! Käyn kaikissa treeneissä siis, tulisin luultavasti jonkunmoiseks seinähulluks ilman niitä ;) Kisoissa nähdään ja tsemppiä kaikille!

Anonyymi kirjoitti...

harmi kun on loukkaantumisia.

voisitteko myös kirjoittaa muustakin kun kisoista?

Anonyymi kirjoitti...

Oivoivoi. teille on kyllä tullu ihan liikaa vääryksiä tällä kaudella mutta kyllä te hoidatte ne!
eevuski koitahan parannella nyt se koipes kondikseen!
tsemppiä muutenkin koko joukkueelle nähdään sitte Sm kisoissa:)
toivoopi, Tiina

Anonyymi kirjoitti...

Mua kiinostaa eniten nämä voimistelujutut/kisat, mutta olisi myös kiintoisaa kuulla teidän joukkueen "historiaa" kenties kuvin ja vaikka valmentajista.

Suvituuli kirjoitti...

Joo voidaan toki kirjottaa juttua muustakin ja onkin ollu tarkotuksena, mut se on nyt tainnu vähän jäädä! Ja tietty saa esittää ehdotuksia mistä me voitais kirjottaa :)

Kiitos tiina, teille kanssa paljon tsemppiä ja SMssä nähdään (; ja juu eiköhän me tästä selvitä ja eevakin toivottavasti saa jalkansa kuntoon nopeesti ettei veny liian pitkäksi!

Anonyymi kirjoitti...

Hei,

Haluisitteko pistää tän http://www.matonreunalta.blogspot.com/
tohon teidän sivulle niin saatais tonne mahdollisesti taas keskustelut käyntiin! =) Tsemppiä loppukaudelle ja välttäkää loukkaantumiset.

Kiitos.

Suvituuli kirjoitti...

Juu mä lisäsin sen siihen :) Ja kiitos!

Anonyymi kirjoitti...

miksette osallistu TUL:n mestaruuskisoihin?
Tsemppiä loppukeväälle! :)