perjantai 27. marraskuuta 2009

Ihan vaan pari sanaa before I leave the building!

Noniin ystäväiset, tähän on nyt tultu; noin puolen tunnin päästä matkataan tavalliseen tapaan Paloheinästä lähes koko seuran voimin Ventoniemellä kohti Turkua päättämään kisakausi SM-kisoihin. Jännitys ja odotus onki vienyt koko viikon (ja ilmeisesti koeviikonkin.. öhöm :D) ajatuksia aina vaan uudestaan ja uudestaan kisoihin. Välinemestaruuskisat on aina huikeen iso tapahtuma, kun kaikki sarjat kisaa samana viikonloppuna samassa paikassa! Ja sen takia myös iha sairaan mahtava niin voimistelijan kun katsojanki näkökulmasta :)


Hehee tässä vielä piristyksenä meidän tän vuoden lajikuva ;)

Tää viikko on menny treeneissä tosi hyvin, ollaan panostettu ilmaisuun ja vartaloihin ja tehty paljon vaan laadukkaita toistoja. Vimpoissa treeneissä eilen olo oli kovin nostalginen ja meinas siinä melkein kyynelki vierähtää ku mentiin tekemään vikaa kokonaista. Vaikka yleensäki syyskausi menee nopeesti nii tää otti kyllä jonku iha uuden recordin tällä saralla! :D APUA, nyyh ite en oo vielä yhtään valmis jättämään tätä ohjelmaa taakseni, ei vaan tunnu siltä nyt!

Näin tää kyllä aina vaan menee, kaikki saa alkunsa ja loppunsa :( Sen takia Eskot ottaakin kaiken irti tulevasta viikonlopusta! TOIVOTTAVASTI VÄLINEMESTARUUSKISAT TARJOAA KAIKILLE UPEITA VOIMISTELUELÄMYKSIÄ KOKO VIIKONLOPUN AJAN! =) Kisoissa nähdään, ottakaa ilo irti!

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jee, hienoa. Menestystä sinne.

Anonyymi kirjoitti...

Tsemppiä kisoihin :) hieno toi lajikuva! ootte kaikki tosi nättejä :o

Anonyymi kirjoitti...

kiva toi ´"Koulukuva" sika upee!:) miten te tollasen saitte ottaa?:) TSEMPPIÄ SM KISOIHIN!!!

Anonyymi kirjoitti...

sellasta asiaa, että teistä näkee semmosta nautintoo ja iloo ku voimistelette! teidän ohjelmaa tollottaa vaan suu auki hymyssä, ja se tuottaa semmosta hyvää fiilistä ja tunnetta kiitos siitä!:) jatkakaa samaan mallii escada!

Anonyymi kirjoitti...

Hitto! Mikä tätä lajia vaivaa? Mitali välinemestaruuskisoista olisi kuulunut teille ilman muuta. Otan osaa, koittakaa kestää ja tsempatkaa kohti kevättä! Ootte kehittyny tosi paljon ja teitä on ihana katsoa. Ootte todella joukkue, josta aistii yhteishengen ja kovan työnteon ja teillä on paljon kannattajia täällä pohjoisessakin. :)

Anonyymi kirjoitti...

harmittaaa niin suunnattomasti teidän puolesta!!!:( mitali ois kuulunu teille:( ainakin niin toivoin!!

Anonyymi kirjoitti...

Kaikesta pääsee yli,vaikka kovalle ottaa puolestanne. Mut hei, panostakaa kevääseen täysillä ja tullaan taas teitä kannustamaan!Tsemppiä, ootte parhaita!!!!
T: fani keskisuomesta

Anonyymi kirjoitti...

Todellinen vääryys että jäitte mitaleitta, mutta ihanaa kun olette nousseet piristämään tätä yli 16v sarjaa. Toivon että teette zirconet. Nehän nousi ekassa 14-16v välineessä mitaleille ja kehittyi sen jälkeen todella paljon. Te ootte myös olleet vuosi sitten mitaleilla ja tällä kaudella kehitys on ollut tosiaan lähes uskomatonta. Tehkää kovasti töitä, vielä se palkinto tulee.

Pikkueeva kirjoitti...

Kaiken pettymyksen ja surun keskellä ei olla saatu aikaseks vastailla tänne hirveesti vielä eikä kirjottamaan uutta tekstiä, mutta nyt kun asiat pala palalta taas kirkastuu niin eiköhän saada pian vähän avattua sydäntä tännekin :) Tässä välissä halutaan kaikki sydämemme pohjasta kiittää teitä kaikkia ihania ihmisiä, ette tiedäkään miten noi kommentit täällä ja Flexible Worldissä piristää ja tsemppaa, vaikka eivät tietenkään totuutta muuta. On niin mukavaa kun osaatte tämmösinäkin hetkinä kannustaa ja sanoa noin ihania sanoja. KIITOS kannustuksessa kisoissa ja täällä, IT MEANS A WORLD TO US!!! <3 Palataan uuden tekstin merkeissä toivottovasti lähipäivinä!

Anonyymi kirjoitti...

KIITOS ESCADA TEILLE!!:) OOTTE HUIPPU TYTTÖJÄ JOKAINEN JA UPEE JOUKKUE!