sunnuntai 1. marraskuuta 2009

Korson aluetsembaloista hopeaa

eilen kisattiin siis korsossa lumon urheilutalolla aluemestaruuksista! viime viikolla tehtiin paljon töitä ohjelman tarkennuksien ja korjauksien kanssa ja nojoo.. saatiin siinä yhdet tikitkin naamaan keskiviikon heittoharjoituksessa! :D essi on kuitenkin jo ihan kunnossa ja alkushokin jälkeen haavakin on saatu hyvin korjattua.

harkka oli aamulla 9.12 joten paikalle tultiin jo 7.45, jotta ehdittäisiin kunnolla lämpätä ja tehdä osat, heitot yms. huolella ennen aamuista koitosta. tosin perus aakoon lähdössä oli eilen suuria viestintäongelmia ennen lähtöä! ;D nojoo, sanotaanko näin että kisapaikka oli voimistelijan kannalta hyvä, mutta katsojalle ehkä vähän epämieluisa. katsomoon ei kuuleman mukaan mahtunut istumaan ja jotain semmosta.. :D en tiedä. harkka meni ihan ok, tosin siitä jäi hieman uupumaan vielä kisan "loisto" ja tasapainovirheitä ja yksi keilan pudotuskin sattui. harkka kuitenki jätettiin mielestä pois heti virheiden läpikäynnin ja loppuverkan jälkeen, ja katseet suunnattiin taas kohti tärkeintä eli itse kisasuoritusta :)



suoritettiin kisan tokavikoina, joten aikaa oli hyvin laittaa hiukset ja meikit kuntoon ja suorittaa kisatankkaus :D aloitettiin lämppä tauolla ja tuttujen rituaalien jälkeen oltiinkin jo matolla! suoritus meni eilen paremmin kuin cailapissa, tosin sinne mahtui vielä yksi keilanpudotus sekä muutamia turhia tasapainovirheitä. suorituksen ilmaisu saattoi myös jäädä hieman vaisuksi,kun keskittyneisyys ja välillä "varmistelu" otti voiton mielissä. suoritus tuotti pisteet: 5,13 + 3,16 + 8,25 = 16,54, jotka oikeuttivat toiseen sijaan. voiton vei ampeerit pisteillä 16,96 ja kolmantena olivat freyat pisteillä 15,58. oltiin sijoitukseen tyytyväisiä, vaikka parannettavaa ja korjailtavaa jäi vielä paljon seuraaviin kisoihin, jotka ovat TUL:n kisat kotkassa parin viikon päästä! 10-12 sarjassa ykköskategoriaan ja palkinnoille pääsivät iloksemme myös seuramme aurorat Y :)

escada jatkaa treenailuaan heti tänään ja tulevien viikkojen tavoitteena on saada ohjelma vielä varmempaan ja loistokkaampaan kuntoon sekä osiin ja heittoihin kirkkautta! töitä on vielä paljon tehtävänä kauden huipentumaan ja niitä ollaan myös valmiita tekemään :) ja nyt tekemään videoanalyysiä viikonlopusta.. :D

14 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä Escada! Ei oo Ampeeritkaan enää kaukana! Ohi vaan ;)!

Suvituuli kirjoitti...

Kiitos (; ohjelma tarttee kyllä vielä paljon treeniä ja sitä tullaan tekemään ahkerasti!

Anonyymi kirjoitti...

Näin aluekisoissa eka kerran teidän ohjelman. Ei ole kehuttu turhaan. Omaperäisiä keilaliikkeitä ja tosi yhtenäinen. Eiks Maria Ringinen ole teidän valmentaja myös? Ne keilajutut on varmaan häneltä.
Tsemppiä treeneihin!

Suvituuli kirjoitti...

Voi kiitos paljon! Joo Maria on ollu meillä kesästä 2008 asti :) ja joo Maria on keksinyt meille tosi paljon erilaisia keilajuttuja, mikä on kyllä tosi hyvä!

Anonyymi kirjoitti...

Miten te ootte saaneet aikaan tällaisen huiman kehityksen tällä kaudella? Eihän teitä tunnista entiseks Escadaks. Onks tullu uusia voimistelijoita tai jotain?

Anonyymi kirjoitti...

Joo mä oon samaa ihmetelly. Ootte mennyt eteenpäin esim. notkeudessa ja hypyissä tosi paljon.

Anonyymi kirjoitti...

Paljon onnea hopeesta!:) Kuka on suunnitellut noi teidän ihanat puvut?
ne sopii tosi hyvin tohon mukavan vauhdikkaaseen koreografiaan!

Roosa kirjoitti...

Kiitos kiva kuulla että työ on tuottanut tulosta :) Vaikea sanoa onko mitään erikoista tapahtunut, mutta meillä kaikilla on viime kevään jälkeen ollut todella kova halu kehittyä. motivaatioon vaikuttaa myös ohjelma, joka mielestämme sopii meille ja sitä on kiva tehdä :) puku on suunniteltu aika lailla yhteisten mielipiteiden pohjalta, mutta suurin kädenjälki siis valmentajilla tässä!

Anonyymi kirjoitti...

Tsemppiä teille TUL:n kisoihin! Odotan ohjelmaanne kovasti. Toivottavastin kuumetauti ei ole teitä vaivannut, meidän joukkueesta on tälläkin hetkellä puolet kuumeessa.

Anonyymi kirjoitti...

Onko teidän ohjelmia (tai tätä uusinta) mahdollisuutta nähdä missään, esim. YouTubessa?

Suvituuli kirjoitti...

Kiitoskiitos :) no itseasiassa sekä milka että toinen eeva on ollut kuumessa ja flunssassa, pieni kato oli siis meidänkin treeneissä viime viikolla :/ mutta nyt molemmat taitavat olla aika lailla kunnossa! Täytyy vaan toivoa ettei tuu mitään viime hetken sairastumisia.. ja mun tietääkseni tätä tän kauden ohjelmaa ei kyl oo missään :s pitää yrittää saada niitä suorituksia koneelle ja näkyviin! ;)

Anonyymi kirjoitti...

te ootte kyllä kehittyny TODELLA paljon!! ja tykkään ohjelmastanne :)
Joko olette ens kevättä suunnitellu vai meinaattehan jatkaa? :)
teette saman kehityksen kohta kun zircone! tosin ne treenas varmaan todella todella paljon! (:

Anonyymi kirjoitti...

Olen myös aivan mykistynyt teidän kehityksestä. Tsemppia välinemestaruuskisoihin! Tulette varmasti menestymään.

Suvituuli kirjoitti...

Kiva kuulla, kiitos! Me mennään kausi kerrallaan, mut toivottavasti voidaan jatkaa vielä ens keväänäkin ;) varmasti sitten kauden jälkeen aletaan enemmän miettiä kevättä, mutta nyt on kyllä kaikilla ajatukset noissa SM-kisoissa :p