lauantai 21. marraskuuta 2009

Parempi myöhään kun ei millonkaan


Ei oo tullu kirjotettuu ollenkaan noista TUL:n mestiksistä, joten aattelinpa niistä nyt jotain rustailla. Eli siis Kotkaan lähettiin tossa viime perjantai-iltana yhdessä Safirin kanssa (: perjantaina vaan käytiin syömässä ja valmistauduttiin tulevaan koitokseen :D

Lauantaina me herättiin 6.40 ja käytiin haukkaamassa jotain ja bussi lähti 8.20 kohti Steveco-areenaa. Harkka oli vähä epätarkka ja muutamia pudotuksiakin taisi tulla. Sitä ei kumminkaan ehtiny jäädä murehtimaan, tehtiin nopea loppuverkka ja takasin bussilla hotellille syömään kunnon aamupala. Sit meillä olikin ihanasti aikaa, ehkä vähän liikaakin.. joka tapauksessa muutamat itseni mukaanlukien kärsi mystisestä vatsakivusta joka teki täysin liikuntakyvyttömäksi! Ei hyvä juttu :D mutta onneks se meni sit ohi kumminki. Lähdettiin takaisin hallille kannustamaan Safiria ja käytiin kans syömässä. Safir oli 4. ja niiden jälkeen me alettiin lämppäämään. Oltiin taas ihan mielettömän huonosti arvioitu lämppäaika: kaikki oli jo suurinpiirtein valmiita menemään matolle ja kappas vielä yli tunti aikaa! Kyllä se aika jotenkin kului ja sitten olikin jo suoritus. Se meni ihan ok, kaks tiputusta ja jotain pientä mut yleisesti ihan hyvä ja pisteet oli 5.00+2.85+8.00=15.85. Niihin ei kyllä oltu ihan tyytyväisiä. Ajatukset asetettiin jo huomiseen ja hotellin ruokailun ja videoanalyysin kautta mentiin nukkumaan :p


Sunnuntaina saatiin nukkua vähän pidempään, koska harkka oli vasta kello 10. Sekin harkka meni aika samalla lailla kun edellinenkin eli epätarkkuuta löytyi. Tällä kertaa ei ollutkaan niin paljon aikaa ja meikkaus ja syöminen suoritettiin puolet ja puolet-tyyppisellä ratkaisulla, että aluks puolet söi puolet meikkas ja toisinpäin :D suoritus meillä oli ekana tauon jälkeen mikä olikin hyvä, koska saatiin olla koko tauko matolla :) taas aikaa oli vähän liikaa! Suoritus ei taaskaan ollut aivan nappi, keilat ei oikeen pysyny kädessä. Pisteet 4.80+2.90+8.05=15.75 eivät ketään tyydyttäneet ja varsinkin alhaiset tekniset pisteet pistivät meidät miettimään. Joka tapauksessa hopeiset mitalit kaulassa lähdettiin kohti kotia. Kultaa vei Sirius JNV ja pronssille tuli TTNV.

Nyt SM-kisoihin on enää viikko ja meidän treeneissä hiki virtaa ja tossut kuluu! Panostetaan nyt vartaloihin ja ollaan tehty joitakin muutoksiakin, jotta ne saataisiin paremmin näkyviin :) töitä tehdään kovasti! Meillä märskyläisillä on myös ollut nyt koeviikko samalla. Itsestäni ainakin tuntuu, että se on mennyt vähän ohi kun on ollut niin keskittynyt treenaamiseen. Treenejäkään on enää viidet!! Kausi on mennyt ihan hujauksessa. Vasta äskön harjoteltiin Laajasalossa ekaa kertaa ohjelmaa..


Nyt lähen valmistautumaan treeneihin :) SM-kisoissa nähdään !

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Te vaikutatte todella motivoituneilta treenamiseen. Pysykää terveinä ja tehkää loistosuoritus SM-kisoissa. Tsemppiä!

Suvituuli kirjoitti...

Joo pitää pestä kokoajan käsiä ;D kiitos!

Anonyymi kirjoitti...

Loistakaa Välinemestaruuskisoissa! Toivon teille myös onnea suoritukseen - sitäkin tarvitaan taidon lisäksi.

Anonyymi kirjoitti...

Olen täältä pohjoisesta, enkä ole vielä nähnyt teidän kovasti kehuttua ohjelmaa. Kun Zirrit lopettivat ei ole ollut ketään joukkuetta, jota kannustaa. Escadasta voisi tulla mun ja muidenkin seuraava suosikkijoukkue yli seurarajojen. Tsemppiä teille kisoihin ja tehkää parhaanne!!

Pikkueeva kirjoitti...

Tuhannet kiitokset teille! Ihana kuulla näin mukavia kommentteja :) Escada kiittää kovasti kisatsempeistä, toivottavasti viikonlopun välinemestikset tarjoaa upeita voimisteluelämyksiä!