sunnuntai 25. lokakuuta 2009

Kisakausi avattu!


Ekat kisat eli perinteinen Cailap Cup on takana ja ihan tyytyväinen pitää olla tähän kauden avaukseen :)

Lauantaiaamuna klo 6:00 Paloheinän majalta lähti tuttuun tyyliin Ventoniemen bussi kohti kupittaan urheiluhallia. Matkalla ehti hyvin jatkaa yöunia eli toisin sanoen nokoset "nokkaunet" ja perillä sitten laitettiin nopeasti nutturat ja valmistauduttiin harkkakierrokseen. Sehän nyt ei mennykkään ihan niin hyvin :D Suorituksessa näkyi hermoilua ja turhia pudotuksia, jotka johtu osittain varmasti vain jännityksestä. Tätä ei kuitenkaan jääty murehtimaan sen enempää vaan käännettiin katseet samantien kohti varsinaista kisaa!

Päivän yheksi teemaksi voisi kutsua armotonta säntäilyä ja juoksemista! :D nimittäin ennen avajaismarssia oli mukamas hyvin aikaa meikata ja muuta, mutta yllättävän nopeesti se kello meniki. Taktiikka oli ottaa ulkovaatteet valmiiksi lämppäalueelle mukaan, josta ne voi sitten marssin jälkeen vain heittää päälle ja ehditään käydä syömässä ennen Auroroiden suoritusta. Pukkarissa niitä omia vaatteita ja varsinkin kenkiä piti tietenki ettiä joka kerta kissojen ja koirien kanssa ja aina ne kengät löyty täysin eri puolelta huonetta :D Ehittiin marssiin kuitenkin ajoissa ja luppoaikaakin jäi.

Ruokapaikka oli siirretty eri rakennukseen kun aiempina vuosina, joten piti hakea ihan kartta sinne suunnistamista varten. Sinne sitten täyttä juoksua henkihieverissä ja onnistuttiin kiertää rakennus täysin väärästä suunnasta ja oikeaa ovea piti ettiä taas niiden kuuluisien koirien kanssa :D makaronilaatikko naamariin ennätysvahdissa, juoksu takas hallille ja oiskin ollu vielä viis suoritusta aikaa :P

Täs vaiheessa meikkien ja kampausten viimeistely ja sitte lämmittely ja valmistautuminen kisasuoritukseen. Suorituksessa tuli oikeastaan vain yksi isompi virhe isossa heitossa, joka sekin saatiin pelastettua onnekkaasti osaksi joustavan juoksualustan ansiosta ;) Tästä huolimatta saatiin hyvin koottua ittemme loppuohjelmaan. Pisteitä saatiin 5,30+3,15+8,05=16,50, mikä oikeutti kolmanteen sijaan :)


15 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea Eskot! Teillä on todella ihana ohjelma ja välinetekniikkaanne on erittäin antoisa katselle. Tsemppiä ensi viikonlopun aluekisoihin!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea Escada, loistava keilaohjelma. Jaksakaa tehdä kovasti töitä, se varmasti palkitaan :)

Heidi kirjoitti...

eskot kiittää ja kumartaa, positiivista palautetta on aina ilo saada :)

Anonyymi kirjoitti...

heei hyvä tytöt! <:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä tytöt! Jatkakaa saamaa rataa...:d

Anonyymi kirjoitti...

Onnea Escada, oon niin teidän fani. Onko tolla eskot sanalla muutakin taustaa kuin vain lyhenne escadasta?

Anonyymi kirjoitti...

Onnea pronssista!:) Tykkään muuten teijän puvuista, kivat kun on vähän erityyliset kun aiemmat.

Riikka kirjoitti...

Upeet puvut! : )

Eeva kirjoitti...

hmm. eskot on ollu meidän lempinimenä escadan ekoista treeneistä lähtien, eikä siinä ainakaan mun mielestä mitään muuta erityistä taustaa ole ;P mutta kiitokset (:

Anonyymi kirjoitti...

Tsemppiä aluekisoihin! Ootte tosi taitavia välineen kanssa!

Suvituuli kirjoitti...

Kiitos paljon! (:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea aluemitalista! Loistava ohjelma!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea hopeesta! Hyvä Eskot!
-Tuulikki

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä Escada - maltan tuskin odottaa välinemestaruuskisoja!

Suvituuli kirjoitti...

Kiitos kiitos! ;)