sunnuntai 10. toukokuuta 2009

Kisat ohi :)



Nonniin! Nyt on sitten kisakausi päättynyt SM- kilpailuihin joista tänään tultiin yhteiskyydillä. Oltiin siis perjantaista sunnuntaihin Jyväskylässä ja täytyy sanoa, että on aika väsynyt olo:DD En itse kisannut mutta kyllä siellä kisoissa tuppaa silti energiat loppumaan!

Lauantaina aamu alkoi harjoituskierroksen merkeissä. Harkka oli aikalailla semmoinen ''perusharkkakierros''. Ihan ok suoritus, mutta hieman epävarmuutta mm. tasapainoissa. Niitä siis haluttiin parantaa kisasuorituksessa. Itse kisasuokka oli ihan kelpo, mutta ei riittävän loistelias. Pisteet jäivät harmittamaan ja hieman ihmetyttämäänkin ( 4.75 2.35 6.90 = 14.00 ). Olimme näillä pisteillä viidensinä.

Tasapainoihin haluttiin kiinnittää vielä lisää huomiota finaalissa. Kaikki yrittivät parhaansa mukaan päästä huonosta fiiliksestä yli ja latautua sunnuntain suoritukseen. Seuraavaan esitykseen haluttiin saada vielä parannusta!

Sunnuntai alkoi melko samalla tavalla kuin lauantai. Tytöt laittoivat hiukset valmiiksi nutturalle ja aamunpalan jälkeen lähtivät kisapaikalle Hippokseen. Tultiin hieman myöhemmin Viltsun, Meerin ja Jannin kanssa hallille katsomaan harjoituskierros. Milka tosin jäi vielä tonkimaan huonetta kadonneen sormuksen vuoksi. NOOOO, asiaan. Harkassa oli selkeästi enemmän varmuutta ja osa saikin oikein hyvän harkkakierroksen alle sinä aamuna. Sen jälkeen valmentajat antoivat vielä ohjeita finaalisuoritukseen ja yhdessä tytöt päättivät parantaa finaaliin ja näyttää mitä eskot osaa!

Lopulta sitten päästiin siihen pisteeseen missä me kaikki varamiehet plus Safir kiljuttiin kurkut suorina kun möreä-ääninen juontajamies kuulutti eskot areenalle. Tytöt näytti tosi hyviltä ja oltiin varmoja että tulee hyvä suoritus! Sitten se lopulta alko ja niin soi Joutsenet vikaa kertaa siellä Jyväskylän kisoissa: ''Voit sanoa mitä haluat. Se ei tunnu, se ei kosketa. Mene vaan, mene vaan....''

Finaaliin oli tullut tosi selkeä parannus ja lopputulos oli huomattavsti kirkkaampi kuin alkukilpailu! Kaikilla oli huippuhyvä fiilis ja se purkautuikin kyynelin suorituksen jälkeen. Vähän myös valkut virve ja martsu pyyhki silmäkulmia ja niin kyllä minäkin.. Vaikka pisteet olivatkin mitä olivat (4,80 2,70 7,10 14,60 = 28,60), monet olivat tyytyväisiä mahtavaan suoritusfiilikseen ja kaikkensa antamiseen!:))

Kotimatkaan kuului sitten bussissa kännyköiden etsiminen, kaikenlaisten laulujen laulaminen, yleinen lätinä ja nauru. Siis perus PNV meininkiä;) Escadan kisaukausi on jälleen ohi, mutta pukuja ei vielä kuitenkaan laiteta kaappiin pölyttymään.. Onhan vielä iki-ihana PNV:n kevätjuhla tulossa... :))

Escada kiittää kaikkia kannustajia ja blogia seuranneita(: Hauskaa kevättä kaikille ja onnea SM:ssä menestyneille ja MM- kisojen edustajille!


Kyllä noi takit avaruuspuvuista käy.. ;D

P.S. Milkan lähtee kannustamaan teitä Suomen edustajia MM:eihin! Toivottavasti kuullaan sitten Milkalta mehukkaita juttuja Moskovasta!

Ei kommentteja: