keskiviikko 20. toukokuuta 2009

Kevätjuhla plus kaikenlaista jälkeisasiaa

Tämän kevätkauden viimeinen esitys tapahtui siis tossa reilu viikko sitten PNVn kevätjuhlassa. Ihan uskomattoman hyvin meni kyllä ! Johtuu varmasti siitä, että paineita ei juurikaan ollu ja kaikki halusivat vain antaa kaudelle sinetin kunnialla ;) Heh ja palkinnoksi hyvästä esityksestä saatiin hyviä suklaapalleroita öö suvituulin mummilta..





Kevätjuhlan jälkeen pidettiin pientä lepotaukoa. Muutamia loukkaantumisia portaissa ynnä muuta mukavaa penikoista selkiin itse kullakin, joten oli ihan tarpeellista hetken palautua. Treenaus jatkui taas tiistaina. Keskitytään nyt jalkatekniikan hiomiseen ja puhtaaseen aktiiviseen liikkuvuuteen. Kokeillaan uusia tasapainoja, tasapainosarjoja ja hyppyjä. Keilat on myös tullu taas kuvioihin mukaan.

Viime viikolla juhlittiin myös Pikkueevan 18v synttäreitä. Oikee synttäripäivähän oli jo edellisviikolla, mut sillon tais olla vähän muitakin kiireitä noiden ässämien tiimoilta. Jotain kuvamateriaalia tulossa ja ehkä myös pari kommenttia lähiaikoina?? ;)

Jep, koulun loppumista siis odotellessa tässä. Näillä märskyläisillä on vielä viimenen koeviikko meneillään, mutta itse oon jo huokassu helpotuksesta ja jäljellä on enää vain liikuntapäivää ja muuta mukavaa :D Voisko se kesä vielä vähän hitaammin tulla ?

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

eeva on paras!

Anonyymi kirjoitti...

siis pikkueeva:)

Julia kirjoitti...

Onnea Eeva! Ois tosiaan kiva kuulla, että kuika railakkaasti se täysikäisen elämä on alkanut?;):D

Anonyymi kirjoitti...

Olis kiva jos laittaisitte jonku jutun että miten teidän joukkue on syntynyt. Kun ainakin oon ymmärtänyt, että jossain välissä teihin tuli tyttöjä Dorotesta, joka hajosi? Olis kiva myös tietää että ketkä teistä kilpailee joka kisoissa. Ja oon myös huomannut että jotkut tytöt teistä menee vain joissaki kisoissa, niin ois mukavaa kuulla kaikesta tällaisesta :) Ihana ohjelma teillä tällä kaudella, tsemppiä jatkoon! ;)

Roosa kirjoitti...

joo kiitos hyvistä ideoista ! itseasiassa toi pieni historiakatsaus on ollutkin suunnitelmissa tehdä :)

Pikkueeva kirjoitti...

haha julia hihiii ;D täysikäsen elämähän on alkanut vallan mainiosti! :D onhan tässä joo henkisesti todella suuri olo.. öömm.. :D mut on kyllä kieltämättä ihan mukavaa! odotan vaan sikana että saisin ajokortin jo käteen! can't wait tadadadaa.. no pian pian ;) ja synttäreistä laitan kuvia varmaan koeviikon jälkeen ja jos roosa vaikka sais sen "historiikin" aikaan myös :)