sunnuntai 10. toukokuuta 2009

hiiohoi!

moi vaan vielä munkin puolesta! inkku tossa hyvin jo päivittelikin kaiken oleellisen viikonlopusta, mutta mä tässä ajattelin vielä pari asiaa kirjoittaa, jotka vaatii ehkä vähän vielä selvennystä :)



jonkun verran on erinäisissä lähteissä ollu keskustelua meidän kevään kisapuvusta. ollaan puhuttu asiasta joukkuekavereiden kesken ja mietitty mitä asiasta voisi kirjoittaa. ensinnäkin, jos joku on loukkaantunut tai pitää meidän pukuvalintaa laiskuutena, aikaansaamattomuutena, välinpitämättömyytenä yms esitämme syvät pahoittelut. tarkoituksena ei ole tietenkään loukata puvun suunnittelijaa, tai voimistelijaa, jonka päällä puku on nähty tai ensinnäkään ketään suomen voimistelumaailmaan kuuluvaa tai sitä seuraavaa :) syynä tähän on oikeasti se, että etsimme pukuun ideoita monista eri lähteistä, hyödyntäen toki kaikki mahdollisuudet. voin kertoa, että näimme puvun löytämiseen jne vähintään yhtä paljon aikaa ja vaivaa kun sen suunnittelemiseen. yritimme mahdollisimman hyvin löytää teemaamme sopiva puku ja ainakin omasta mielestäni se on kunnianosoitus puvun suunnittelijalle :) ymmärrän toki, että se saattaa vaikuttaa siltä, ettei meitä ole huvittanut tai kiinnostanut suunnitella omaa pukuamme, mutta se on ihan oikeasti väärä käsitys ja tosi sääli ja harmi jos joku meistä niin ajattelee :( tähänkin pukuluonnokseen ollaan kuitenki lisäilty esimerkiksi väriä ja kangasta (:


Mukana kuvassa Päivi-jojo ja Escada-paita, jonka oli siis tarkotus näkyä kuvassa myöskin


toinen juttu mistä ajattelin kirjoittaa on se, miksi ei olla tätä blogia päivitetty vähään aikaan. mm-karsinnan jälkeen, monen muun joukkueen tavoin oli meidänkin vaikea löytää sanoja ja juttuja kirjoitettavaksi. ensimmäisen näytön suoritus ja kummankin näytön pisteet vetivät monen escadatytön aika hiljaiseksi ja suruksemme sama tapahtui viikonlopun SM-kilpailuissa. olemme kuitenki joukkueen ja valmentajien kesken asian käyneet läpi, joten ehkä tulevaisuudessa kirjotamme ahkerammin esimerkiksi kesätreeneistä ja syksyn jatkosta! :P

öö ellu ja korvat bussissa, ei vissiin muuta sitten siitä

kiitos kaikille kuluneesta kaudesta ja PALJON onnea kaikille SM-kilpailuissa menestyneille, ja myös mun puolesta onnea deltoille, ampeereille ja tikleille mm-kisoihin! :) ja zirconelle suuret kiitokset kaikesta ja tosi hyvää jatkoa meidän kaikkien puolesta!

Ei kommentteja: