maanantai 25. lokakuuta 2010

This time in Africa!

Joka syksyinen visiitti Kupittaalle on tehty ja kaikenkaikkiaan Cailapista jäi jatkoa ajatellen positiiviset fiilikset, saatiin kisakausi avattua ehjällä ja tähän vaiheeseen nähden varsin onnistuneella suorituksella :) Kisasuorituksessa oli havaittavissa pientä varmistelua vähän kaikilla osa-alueilla, ja nyt seuraavien viikkojen aikana lähdetään hakemaan vartalosarjoihin selkeästi enemmän dynamiikan vaihtelua ja koko ohjelmaan vielä enemmän heittäytymistä ja karsitaan turhia eriaikaisuuksia ym pois! Käytiin kisan jälkeen ja eilisissä treeneissä virheitä ja noita kaikkia petrattavuuksia läpi ja todella määrätietoisesti päätettiin, että tehdään kovasti töitä, että saavutettais parempi taso, laatu ja sitä kautta paremmat pisteetki ohjelmalle.

Pisteitä saatiin 5,25+2,85+7,5=15,60 joista oltiinkin tyytyväisiä lähinnä teknisiin. Onnittelut Eskoilta mitalisteille! :)

Tosiaan niinkun varmasti selville on tullut, meillä on tämän kauden ohjelmassa teemana Afrikka :) Puvun koristeisiin ja väritykseen saatiin inspiraatiota afrikkalaisten pukeutumisesta ja mm näistä näyttävistä kaulakoruista!

Kisapäivä meni oikeastaan aika perinteiseen malliin. Harkkakierros oli kylläkin vasta kymmeneltä, joten aamulla bussien ei tarvinnut lähteä Paloheinän majalta kun vasta 6.30 ;) Siinä oli sitten hyvin aikaa harkan jälkeen meikkailla ja laittaa hiuksia, leikellä sukkiksiin kantapääreikiä, käydä syömässä ja kannustaa muita joukkueita ennen kisalämpän alkua. Ei siinä mitään ihmeellistä joten ei siitä sen enempää sitten :D

Nyt katseita käännetään jälleen ja seuraava etappi on aluekisat täällä Helsingissä!

Jojo-Päivin virallinen kisapaita!

15 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mielettömän hienot puvut! Ohjelmaa en ole vielä nähnyt :(

Anonyymi kirjoitti...

onko teijän musa wakawaka?:D

Roosa kirjoitti...

kiitos! alueessa sitten tai viimeistään ässämeissä! :)

hehe et oo eka joka kysyy tosta waka wakasta, se ei valitettavasti kuitenkaan ole se ;) sen sijaan mejän musa on leffasta Blood Diamond

Anonyymi kirjoitti...

aa, ajattelin vaa kun otsikkokin oli biisin sanoja mut se sit oli vaan teeman kertomista :DD

-edellinen anonyymi

Pikkueeva kirjoitti...

Haha joo, teksti voi kyllä kieltämättä olla vähän harhaanjohtava! :D Tosiaan, biisi on enemmän teemankertomista ja enemmän meille semmonen "teema- ja kannustusbiisi" tälle kaudelle :)

Anonyymi kirjoitti...

tykkään puvuista :) ja just hyvä et on tollanen fiilisbiisi vaikkei ohjelmamusiikki ookaan, ja teille ehkä sopiikin hitaampi paremmin =)

Anonyymi kirjoitti...

Teijän puvut on aivan mahtavat ja sopii teille todella hyvin! Tsemppiä kisoihin! :D

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan raikas sivusto. Teillä on kiva tyyli kirjoittaa: ei turhaa ylpistelyä, muttei myöskään liian vaatimattomasti. Tykkään kovasti.

Pikkueeva kirjoitti...

Tuhannet kiitokset teille! Ihana kuulla, että puvut on onnistuneet kaikkien niiden pukupaniikkien ja katastrofien jälkeen :)

Olipa kivasti sanottu tästä blogista ja hyvä näin; meiän mielestä on suuri ilo kirjottaa tätä! Toivottavasti just ilmastaan näin itseämme oikein täällä! =) Kiitos paljon!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea aluemestiksiin! Kiva nähdä teidän ohjelma, puvut on ainakin todella kauniit.

Anonyymi kirjoitti...

Tiiättekste monelt alkaa sm-kisat? Ku tuol pnv:n sivuil ei lue... Ootte parhait!!!

Suvituuli kirjoitti...

Ne kisat alkaa ainakin mun tietääkseni molempina päivinä kello 12 :)
Voi kiitos paljon!

Anonyymi kirjoitti...

Woou! tosi hieno blogi! Tätä blogia on aivan ihana lukea! olette tosi hyviä kun jaksatte vielä tuossa iässä voimistella ja toivotaan että jaksatte vielä voimistella monta vuotta :D Ihana ohjelma ja hienot puvut! teillä on kertakaikkiaan kaikki täydellisesti! onnea ja menestystä!

Anonyymi kirjoitti...

mihin kaikkiin kisoihin olette vielä tulossa? :DD

Pikkueeva kirjoitti...

Aivan ihana kommentti, kiitos siitä todella paljon! <3

Me tullaan tällä kaudella siis vielä TUL:n mestaruuskisoihin sekä tottakai SM-kisoihin :)