perjantai 22. lokakuuta 2010

Katseet suunnattu tiukasti kohti länteä..

Lämpötilamittarin lukemat on pienentyny päivä päivältä samaan tahtiin ekoja kisoja edeltävien treenipäivien kanssa ja nyt taitaa molemmat näyttää pian tasaa nollaa. Pakko blogeille lähes perinteiseen tyyliin todeta, että aika juoksee ja pikamatkoja! :D Meinasin saada sätkyn kun maanantaina kirjottelin kalenteriini ja huomasin, että samalla sivulla (!) luki jo monta kuukautta sitten sinne kirjoitettu CAILAP CUP isoilla ja varmaan värikkäilläkin kirjaimilla. Aika on käsillä, mieletöntä! Huomenna tie vie siis jopa kahdeksannen kerran syyskauden aloituskisaan Kupittaalle =)

Escadalla on ollut parin viikon aikana muutamia mainitsemisen arvoisia tapahtumia. Toissa tiistaina oli siis ne nyt jo lähes kuuluisat harkkakisat, joissa PNV:n joukkueet pääsi näyttämään kaikki syksyn kilpailuohjelmat. Sankoin joukoin ollaan siis tulossa kisoihin ja meininki näytti oikein hyvältä! Me mentiin harkkakisoissa vielä seittemällä, koska mä olin vielä puolihuililla sen jalan repeemän takia. Suoritus meni harkkakisoissa ihan hyvin; keilat pysyi käsissä ja tunnelma oli hyvä. Petrattavaa oli kuitenkin paljon kisoja ajatellen, ja saatiin myös Virpiltä hyvää palautetta, jotta homma rokkaa taas etiäpäin! :) Harkkakisojen jälkeen jäätiinkin kaikki koulusta ja töistä lomalle ja pyhitettiinkin se aika lailla treenaamiseen :P Torstaina vaihdettiin kuviot takaisin kahdeksalle ja viikonloppuna oli tiedossa hiomisleiri Kisakalliossa.

Syysloman leiri tuli ihan täydelliseen paikkaan ja saatiinkin siellä ihan hurjasti aikaan. Kisakalliossa oli samaan aikaan muitakin seuroja leirillä, joten mattovuorot oli aika tiukassa. Käytettiin kuitenkin aika niin, että pienemmissä saleissa hiottiin yksityiskohtia ja tehtiin toistoja osista yms. ja mattoharkoissa tehtiin kolmasosia, puolikkaita ja kokonaisia. Todella toimiva ratkaisu ! Leiri meni kaikin puolin tositositosi hyvin, vaikka rankka olikin. Sunnuntain jälkeen tuntui olevan aika poikki, mutta maanantaina jatkettiin taas väsymätöntä taistelua treenisalilla täynnä uutta energiaa ;)

Tää viikko on menny tsempillä (ja nopeesti) hiomisen ja puhtaiden toistojen merkeissä. Tiistaina Sari oli katsomassa myös vähän aikaa ilmaisua meidän kanssa, mikä oli tosi hyödyllistä ja kivaa! Päästiin sen avulla hyvin ohjelman tunnelmaan sisään. Toivottavasti nyt ohjelman teema ja idea välittyvät hyvin myös kisoissa :) Ollaan tällä viikolla tehty myös "uus" kisalämppä, jota ollaan pari kertaa testailtu treeneissä :)

Jos nyt jotenkin lievästi ilmaisisi, että pieniä pukukatastrofin merkkejä on ollut ilmassa ja oltiin jo varauduttu menemään jollain vanhalla puvulla ekat kisat, sillä kankaiden ja muiden kanssa on nyt ollut semmoista pientä säätöä että oksat voidaan tosiaan repiä pois :D Puvut näytti eilen ainakin siltä, että ne saadaan kuin saadaankin kuitenkin lauantaiksi kisoihin, tosin koristelu jää nyt tämän illan treenien jälkeiselle ajalle. Se on ehdottomasti sen arvoista, sillä halutaan uudet todella coolit puvut päälle huomenna, jotta teema ja ohjelma ja kaikki mätsää paremmin. Ja keilat ja.. :D Vapaa-aika on muutenkin mennyt erinäisten hankintojen parissa, kuten sukkisten ja lisäteippien ja kaikennäköisten eri varustusten ja vaatetusten kanssa. Nyt pitäisi vähitellen kaiken olla valmista, tänään vielä vikat viimeistelytreenit ja sitten se on menoa huomenaamulla.. ;)

Siitä puheen ollen, tämäkin teksti taitaa pian olla valmis :) Tässä vaiheessa toivotan kaikille OIKEIN HYVÄÄ SYKSYN ALKUA JA KOVASTI TSEMPPIÄ CAILAPPIIN! Turussa nähdään, toivottavasti tulee loistavat kisat! xox

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Todella hieno puku teillä, aivan upea. Ohjelmaa en olekaan vielä nähnyt.

Suvituuli kirjoitti...

Kiitos paljon :) Itsekin kyllä tykätään lopputuloksesta vaikka se oli aikamoisen työn takana! Ehkäpä sitten alueessa tai TUL:n kisoissa tai SM-kisoissa viimeistään ;)

Anonyymi kirjoitti...

hei mahtipuvut ja mielenkiintonen ohjelma! onko musanne jostain leffasta? (:

Suvituuli kirjoitti...

Kiitämme :) juu se on sellasesta leffasta kun Blood Diamond.

Anonyymi kirjoitti...

Kiva tämä uusi blogin väritys. Onneksi olkoon vaan upeasta ohjelmasta ja PUVUSTA. Kuka sen on suunnitellut ja tehnyt?

Pikkueeva kirjoitti...

Voi kiitos paljon! Onpa ihana kuulla :) Kisapuvun on suunnitellut valmentajamme Martsu ja sen on ommellut sama ompelija kuin Auroran puvun eli Katja, joka tekee alan työtä ihan ammatikseen. Katja teki meille nyt ekaa kertaa puvut ja niinku Suge tossa mainitsikin niin ollaan kyllä huipputyytyväisiä lopputulokseen :) Saatiin itekin vaikuttaa pukuun ja päätettiinkin valkkujen kanssa yhdessä puvun väritystä, mallia ja koristeita =)

Anonyymi kirjoitti...

Tosi hieno puku!

Anonyymi kirjoitti...

katseet suunnattu tiukasti kohti länttä olis ehkä oikeempi.. :)

Pikkueeva kirjoitti...

Hah voiei! No, onhan se jostain huomattava, että oon jo jättänyt lukion taakseni.. ;)