torstai 10. joulukuuta 2009

Katseet kevääseen

Viikon treenitauon jälkeen ollaan palailtu Piken rakkaaseen kotihalliin PNV:n joulunäytöksen ja kirkko-ohjelman harjoittelun merkeissä. Tiistaina oli siis tosiaan tuo joulunäytös, joka ei kyllä nyt aivan nappiin mennyt.. ja vähän tuo tauko tuntui jaloissakin, kun ei hypyt enää noussutkaan niin korkealle. Fiilis oli kuitenkin mitä mielettömin, kun tehtiin Jaiho viimesen kerran ja vielä kotiyleisön edessä ;) eilen tehtiin siis kirkko-ohjelmaa, joka esitetään PNV:n jo perinteikkääksi käyneessä joulukirkossa sunnuntaina. Sanotaanko näin, että se ei ole ehkä se mieluisin esiintyminen näistä kaikista, mutta kuitenkin meidän velvollisuus näin Pakilan vanhimpana joukkueena.

Myös aamutreenit ovat jatkuneet heti SM-kisojen jälkeen tavalliseen tapaansa. Tänään myös normitreeneissä palaillaan perustreenin pariin. Kevääseen ollaan siis jatkamassa samankokoisella joukkeella, mutta pieniä muutoksia on tullut. Yksi Escadan alkuperäisjäsenistä, Jessi "Bani" "Bansson" on päättänyt lopettaa voimistelu-uransa, eikä siis jatka enää kevääseen. Kiitos Banille kaikista näistä hienoista vuosista ja kaikkea hyvää jatkoon :) Varmasti ollaan yhteyksissä vaikka sun voimistelu loppuukin tähän!
Sen sijaan syksyn taukoa pitänyt Nelli on päättänyt palata Eskoihin. Tervetuloa takaisin! :) Nelli otetaan tietysti mielellään takaisin ja näin siis meitä on edelleenkin kahdeksan.

Ensi kauteen lähdetään taas uudella, hyvällä fiiliksellä ja SM-kisojen pettymykset on jo suurimmaksi osaksi unohdettu. Kevään musan valinta tapahtuu ensi viikolla ja ohjelmaa aletaan harjottelemaan heti joulutauon jälkeen. Nyt luvassa on vielä vähän yli viikon verran treenailua ja tosiaan myös se joulukirkko. Escadan vammatilanne näyttää ihan kohtalaisen hyvältä, ei mitään suurempaa onneksi :D Onneksi nyt on vähän aikaa parannella niitä rauhassa. Keväästä on tulossa taas mielenkiintonen ja ainakin itse odotan et päästään jo tekemään sitä uutta ohjelmaa. Kirjotellaan taas kun tulee jotain uutta aihetta. Hyvää joulunodotusta kaikille :)

Mun tekemä aivan uskomattoman hieno piparitalo :D

12 kommenttia:

meri kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

kool tollane kirkkoesiintymine ! =D

Anonyymi kirjoitti...

ihanaa että jatkatte vielä voimistelua!! :)

Anonyymi kirjoitti...

hyvä escada :)! hienoo ettette lopettanu, teil on nykyään niin pirteitä ohjelmia että väistämättäkin teitä aina kisoissa kannustaa, tsemppiä ens kaudelle;)

Anonyymi kirjoitti...

Huh kun mä pelkäsin että lopetatte! Kiva nähdä teidän ohjelma keväällä.

Anonyymi kirjoitti...

Minkälainen toi kirkkoesiintyminen oli? Mitä te niinkuin teitte?

Suvituuli kirjoitti...

Mekin ollaan ilosia että pystytään vielä jatkaa ja ootetaan kevättä paljon! Se kirkkoesiintyminen oli sellanen aika naisvoimistelupainotteinen ohjelma, missä tehtiin lähinnä vartaloita ja oli siinä pari nostoakin. Musiikin nimeä mä en muista, mut se oli kuitenkin joku pianokappale. Se joulukirkko, missä me esitettiin se on PNV:n 15 vuotta vanha perinne ja toi oli nyt kai kolmas kerta kun Escada oli siellä esiintymässä :) Ennen meitä siellä on ollu entisiä PNV:n joukkueita.

Heidi kirjoitti...

Vielä tuohon Suvituulin kommenttiin lisänä että ennen kun olimme tarpeeksi "vanhoja" esiintymään hoidimme kirkossa muita virkoja, kuten kolehdinkeruuta ja jaoimme virsikirjoja. Tänä vuonna vastasimme myös kahvien kaatamisesta kirkkovieraille, ja sekin sujui varsin hyvin(:

Anonyymi kirjoitti...

Hauskaa joulua Escadalle!

Suvituuli kirjoitti...

Kiitos samoin! ;)

Anonyymi kirjoitti...

Kuka teistä on jessi?(:

Heidi kirjoitti...

jessi on siis yläbannerin kuvassa vasemmalta katsottuna kuudes :)