keskiviikko 23. joulukuuta 2009

Näin vielä ennen joulua!

Aaaaah voitteko kuvitella että todellakin, kaikki on tästä päivästä lähtien LOMALLA! Ihan totaalisen käsittämätömmän ihanaa suoraansanottuna :D Eli tosiaan, eilen niin kaikki märskyt kuin Milka ja Nellikin sanoivat koululle heipat vähäksi aikaa ja siirtyivät tottakai välittömästi varsinaisiin joululomatunnelmiin :) Oltiin eilen vielä koulun joulujuhlassa kuuntelemassa Sugen mieletöntä lauluperformanssia joka oli luonnollisesti aaaevan ihana! Sen jälkeen siirryttiinki todella sanoisinko kirpeään lumimyrskyyn, joita on tällä viikolla sujahtanut muutamaankin otteeseen! Tulipahan ainakin kaikkien toivoma valkoinen joulu :)

Eilen oli myös kauden vihoviimeiset treenit meitä lukuunottamatta tyhjässä (ihan uskomatonta!) Pikessä, ennen hetken hengähdystaukoa. Ollaan treenailtu nyt normaalin rytmin mukaisesti ja viime aikoina tehty paljon perustreeniä ja uuden ohjelman osia. Musiikki on jo päätetty ja koreografiakin valmistuu pikkuhiljaa :) Ohjelman varsinainen opettelu aloitetaan luultavasti vasta loman jälkeen, mutta lähes kaikki osat siihen on jo kokeiltu. Eilen katottiin vielä lopulliset osat ja joitain suuntia, joten niiden pitäisi nyt olla purkissa. Sen verran nyt varmaan voi paljastaa, että luvassa on taas jotain aaaivan erilaista ja siksi kaikki odottaakin suurella innolla ja mielenkiinnolla mitä uusi vuosi tuo tullessaan! ;) Kiva taas syyskauden jälkeen päästä uuden välineettömän ohjelman pariin. Treenien välissä ollaan ehditty myös juhlistamaan kauden mielettömän upeita päätöskekkereitä/pikkujouluja/Sugen syntymäpäiviä/Banin läksiäisiä (miksi niitä nyt kutsua haluaa) ja käyty esiintymässä PNV:n joulukirkossa :) Saimme taas paljon kiitosta ja mukavaa palautetta ohjelmasta.

Syyskausi ollaan keskusteltu läpi, ja viimeisten kisojen pettymys on jo vähitellen muuttunut taas yhdeksi urheilijana kasvamisen paikaksi. Kuten jo heti kisaviikonlopun jälkeenkin totesimme, kaikesta on helpompi selvitä yhdessä. Syksystä saatiin todella paljon kaikkea hyvää ja rutkasti uutta puhtia harjoitteluun ja työntekoon. Ja mikäs sen parempi pohja lähteä uuteen kauteen. Tuntuu taas, että vastoinkäymisen jälkeen ollaan yhä vahvempi porukka, joka suurella motivaatiolla, sydämellä ja halulla lähtee ensi kevään haasteisiin ja koitoksiin!

ESCADA KIITTÄÄ SYYSKAUDESTA 09 VALMENTAJIA, PÄIVIÄ, MUITA VANHEMPIA, PNV:TÄ SEKÄ KAIKKIA KANNUSTAJIA JA TUKIJOITA! Ilman teitä ei oltaisi tässä!




Rauhallista joulua ja riehakasta uutta vuotta kaikille, palaillaan mahdollisimman pian asiaan! Nauttikaa joulunajasta ja treenailkaa ahkerasti! ;)

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

kiitos samoin! (-:

Anonyymi kirjoitti...

Onks teistä joku esiintyjä myös musiikin puolella?
Onnea ensi vuoteen Escada!

Pikkueeva kirjoitti...

Ei varsinaisesti, Suge laulo oikeestaan vaan huvin vuoksi koulun joulujuhlassa ystävänsä säestyksellä :) ja pirun hyvin laulokin! ;) Tosin varmaan yli puolet meistä on soittanu jotain instrumenttia tai ollu musaopistossakin joskus mutta se jäi silloin taakse kun voimistelu rupes viemään suurin piirtein suurimman osan hereilläoloajasta, hehee :D Paljon kiitoksia! :)

Anonyymi kirjoitti...

Kuka teistä on Suge?

Pikkueeva kirjoitti...

Niin aivan siis Suge on Suvituuli eli tossa yläbannerin kuvassa tokana vasemmalta! :P

Anonyymi kirjoitti...

Onks bani lopettanu kokonaan siis vai jatkaako vielä jossakin joukkueessa harrastesarjassa esim ?
Jatkaako hän vielä noissa teijän aamutreeneissä ?

Suvituuli kirjoitti...

Juu kyllä bani on jättänyt voimistelunsa nyt ihan kokonaan ja keskittyy nyt muihin asioihin. Märskyssä valmennuksessa ei saa olla jos ei harrasta missään joukkueessa, joten jessi ei siis käy aamutreeneissäkään. Toi sääntö on varmaankin sen takia tollanen, koska muutenhan kuka vaan vois käydä siellä :)

Anonyymi kirjoitti...

Tuli vaan mieleen että mikäs on teijän tämän vuoden ohjelmamusa? Onnea tulevalle kaudelle! (;

Anonyymi kirjoitti...

Voitteko paljastaa jotain? Hidasta, nopeeta, draamaa, sirkusta...Onnea kevääseen ja kisoihin!

meri kirjoitti...

Millon teil alkaa kisakausi ?

Suvituuli kirjoitti...

Kiitos! Musan nimeä en voi kertoa koska me ei haluta paljastaa sitä ennen kun kausi alkaa mutta sen verran voin sanoa että täysin erilaista kun on ollut aikasemmin :) kivaa päästä tekee jotain ihan erilaista! Kisakausihan alkaa jo helmikuussa jos päätetään mennä Miss Valentine -kisoihin Viroon, mutta muuten vasta maaliskuussa.