perjantai 26. marraskuuta 2010

Pari sanaa ennen kisoja

Hellurei ajattelin kirjottaa pitkästä aikaa vähän kuulumisia tänne näin ennen TUL:n kisoja :) viime postauksen aikoihin meidän tilanne näytti aika heikolta, mutta onneksi nyt asiat on jo paremmalla mallilla! Suuri kiitos kaikille teille lukijoille, jotka kirjoititte ihania tsemppikommentteja, niistä on todella ollut suuri apu <3

Mulla todettiin siis tosiaan tollanen rasitusreaktio reidessä, mikä oli kyllä tosi ikävä juttu kun nyt ei malttais yhtään olla sivussa :( kävelin yhden viikon kepeillä ja tein mielikuvaharjotteita ja kaikkea mitä pystyin sivussa samalla kun muut treenas ohjelmaa. Viime viikolla sain alkaa tehä jo enemmän ja loppuviikosta jo kokonaisiakin ilman hyppyjä. Tällä viikolla oon jo tehnyt hyppyjäkin eli meitä on siis seitsemän tekemässä sekä TUL:ssa että SM:ssä :) ei ollu helppoa olla sivussa, mutta onneksi mulla onkin parhaat joukkuekaverit, jotka tuki ja jaksoi uskoa, että pääsen treenaamaan ja kisaamaan! Oon nyt vaan niin onnellinen että oon päässy taas takaisin matolle. Ikävä kyllä Eeva ei pääse enää tällä kaudella kisaamaan, koska se menee ens maanantaina polvileikkaukseen :/ onneksi se sai kumminkin kisata edes Cailapissa, niin ei mennyt ihan koko kausi sivussa! Ja Eeva onkin ollut meiän ikään kuin varavalkku, esim aluekisoissa joissa molemmat valkut oli tuomareina :)

Nää viimeset kolme viikkoa ollaan keskitytty vartaloiden suuruuteen ja dynamiikan vaihteluun sekä treenattu kaikken vaikeimpia kohtia, missä pitää olla erityisen tarkka. Lisäksi ollaan tietysti hiottu ja hiottu ja pyritty yhä puhtaampiin suorituksiin. Tän viikon tiistaina Kaisa Villanen kävi antamassa meille hyviä vinkkejä, miten saadaan ohjelma vielä tarkemmaksi ja puhtaammaksi. Kiitos siitä! :) Nyt ollaankin valmiita taas kisoihin, jotka ovat siis TUL:n mestikset Tampereella ikimuistoisessa Pyynikin hallissa ;) me lähetään sinne jo tänään junalla tossa viiden maissa.


Märskyn joukkuevoimistelukomppania vuosimallia 2010 :D

Ihan uskomatonta miten nopeesti koko kausi on mennyt! Näillä syyskausilla on vähän tapana kulua vähän turhankin nopeesti. TUL:n kisojen jälkeen meillä on ens viikolla vielä 3-4 treenit ja viikonloppuna tietenkin kauden huipentuma eli SM-kisat, jotka PNV järjestää Kisahallissa :) on kyllä huikaisevaa päästä kisaamaan SM-kisat kotikisoina kun ennen ei ole tällasta mahdollisuutta ollut!

Täytyypä varmaan lähteä vähän pakkailemaan. Paljon tsemppiä kaikille joukkueille TUL:iin, siellä nähdään! ;)

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana ohjelma ja hyvä suoritus tänään TUL:n kisoissa.Pidin kovasti. Tsemppiä SM-kisoihin.

Anonyymi kirjoitti...

Kylhän eeva kisas vaikka tos luki ettei se kisaa? Mut tosi ihana yllätys nähä seki matolla, vaikka sillä polvet vaivaa!!:) Tsemppii SM:eihin

Suvituuli kirjoitti...

Kiitos kiitos paljon molemmille!
Eeva Aaltonen kyllä kisasi, mutta puhuinkin tuossa Eeva Alastalosta, joka ei siis kisannut TUL:ssa.

Anonyymi kirjoitti...

onnee sm:kisoihin :D

Anonyymi kirjoitti...

Tiedättekö onko SM- kisojen DVD:tä mahdollista tilata netin kautta??
8itse en pääse paikan päälle9
JA PALJON TSEMPPIÄ VIIKONLOPPUUN!!

Pikkueeva kirjoitti...

Suurkiitokset tsempeistä, viikonloppu häämöttää jo!

Kisat kuvaa siis tuttuun tyyliin visioframe ja DVD:itä voi tilata niin paikan päältä, kuin myös jälkikäteen (miksei tosin etukäteenkin) sähköpostilla. Laitat siis vaan tilauksen osotteeseen visioframe@gmail.com yhteystietojesi kera ja DVD tulee sitten postitse :)