keskiviikko 5. elokuuta 2009

Ohjelmaa, leireilyä ja autoilua!

Moikkamoi siis :D

Tultiin tänään tossa kolmen maissa takasin avoimelta leiriltä kisakalliosta. Kolmen päivän leiri oli tosi monipuolinen ja kaikkia kivoja uusia niksejä sieltä jäi jälleen korvan taakse ;) Oli kiva että ohjaajia(plus äärimmäisen taitava ja söpö Anastasia demo-tyttö) oli tullut myös Venäjältä! Tällä hetkellä tuntemukset jaloissa, selässä ja varsinkin käsissä muistuttaa siitä että on tullut tosiaan viimepäivinä jotain tehtyä...


Viime viikolla alotettiin uuden ohjelman kasaaminen kolmella teho-ohjelmapäivällä. Ei ihan Pirkkolan "Piken" tasolla tietenkään toi Laajasalon urheiluhalli, mutta kyllä se menee ;) Ja yhtenä päivänä saavuttiin paikalle ihan ihka-oman autonkuljettaja-eevan kyydissä, luksusta! Tosin neljän tunnin hikisten treenien jälkeinen kotiinpaluu tommosessa neliömetrin kokosessa autossa viiden voimistelijan voimin+treenilaukut, ei niin luksusta...


Tosta autokuskista vielä. Pikkueeva tosiaan sai siis viimein ajokortin! :D Tätä ollaan odotettu vuoden päivät ja ympäri Helsinkiä onkin ajeltu sen mukaisesti. Ikkunat auki radion volume vähintäänkin 17 tasolle, eikse niin mee! ;) Ja kuvassa "the first one" tankkaus Ogelin nesteellä. Essi on loistavalla menestyksellä omaksunu ton tankkaajan roolin. Etupenkki on käytännössä mun ja sugen, ellei oo jotain taka-ajatusta esim videon katselu takapenkillä...

Ja niin siitä ohjelmasta... Erityylinen se on kuin viime kevään ohjelma, sen voin sanoa. Ja ite tykätään hirmusesti vaikka vähän repaleinen vielä onkin! Kisoissa sitten näette kjähhähää ;)

Escadan kokoonpanossa on siis myöskin tapahtunut "hienoisia" muutoksia viime kevään jälkeen. Meitä on nyt kahdeksan voimistelijan tiivis porukka :) Tulevaa kautta innolla odotamme!

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

oisko mahollist saaha teiän kevään ohjelmaa nettii?:)haluisin nähä!:)

Anonyymi kirjoitti...

miksi niin moni voimistelija lopetti, kun kuvassa teitä on vielä 13 ? :(

Pikkueeva kirjoitti...

kiva kuulla :)! luulen et se vois onnistuu et laitettais jonkinnäkönen taltiointi jostain viime kevään suorituksesta esimerkiksi youtubeen! täytyy katsoa mitä on tehtävissä, kiitos hyvästä ideasta!

meillä on siis tosiaan väki vähän vähentynyt viime keväästä. kaikilla voimistelijoilla on kuitenki aika yksilölliset syyt sitten loppujenlopuks siihen lopettamiseen, mutta noin yleisesti voi varmaan sanoa, että tää on niin aikaavievä ja sataprosenttista omistautumista vaativa laji että muille asioille ei jää kauheasti aikaa. lopettaneista moni oli harrastanu joukkuevoimistelua jo niin monet vuodet että nyt varmasti tunsivat et on aika keskittyä muihin asioihin, kuten lukio-opintoihin, kavereihin tai tehdä välillä jotain ihan muuta :) ja niinhän se on, että jossei pysty antamaan itestään kaikkea tälle ihan vaikka henkisestikään niin sehän on sitte epäreilua jo muille joukkueenjäsenillekin, kun asioita tavotellaan kuitenkin yhdessä. tossa nyt jonkunnäkönen vastaus, en tiedä oliko ihan paras mahdollinen mut voi tottakai kysyä sit lisää! :) ja niin vielä, että moni vanha escada jatkaa tottakai lajin parissa esimerkiks valmentajapuolella!

Anonyymi kirjoitti...

onks teit vaa viis tai kui mont teit on ?

Essi kirjoitti...

meit on kaheksan (: heidi, toinen eeva ja milka ei vaa oo vielä löytäny uudestaan tietään tänne blogiin. Oli vähän ongelmia tän kanssa tossa vähä aikaa sitten ja tosta listasta poistu vahingossa suurinosa nimistä.

Anonyymi kirjoitti...

Uutta juttua :D

Anonyymi kirjoitti...

Semmosta tässä mietiskelin, että ootteko te siellä helsingissä niin ihan kavereita muitten joukkueitten kanssa vai ootteko niinkun "toistenne vihollisia"?