lauantai 22. elokuuta 2009

Jaajaa ai mitkä matikan läksyt??

Nonni tässä sitä ollaan. Nyt on meijät viimesetki junnut saatu lukioihin jiihhaa :D Ite liityin märskyporukkaan ja Milka alotti Yhtenäiskoulussa, mutta näillä näkymin myös Milka pystyy vierailla aamutreeneissä ainakin yhtenä päivänä viikossa :)

Mitäs tosta nyt muuta sitten :D Eka viikko takana ja oon loistavasti viihtyny. Kuinkas muutenkaan kun mulle sattui paras mahdollinen tutor, itse lehtovirran suvituuli... Joukkuevoimistelijoiden sohva-projekti on vielä vähän työn alla, mutta ollaan suunniteltu mm Ikean kotiinkuljetus-palvelua parkkeeraamaan keltasen autonsa näyttävästi siihen pihaan ym.

Meillä oli oma leiri Kisakeskuksessa viime viikolla torstaista perjantaihin. Tehtiin ohjelmaan rutkasti parannuksia ja tarkennuksia ja saatiin kokonainenkin näyttämään jo kuulemma ihan hyvältä! ;) Ollaan tuolla Kisakeskuksessa leirilty muutamalla kaudella ennenkin ja siellä on kyllä ihan kivat tilat treenaukseen. Liikunta&seikkailutila(joo kuulostaa jännältä mut ihan normaali sali se on, joku köysiviritelmä vain katossa) oli käytössä koko ajan ja siellä on aivan uusi matto ja lähes koko maton levyinen peili. Jep ja kaheksan hengen huoneeseen mahuttiin koko joukkue juuri passelisti yhdessä nukkumaan :)

Nyt odottellaan varsinaisten salivuorojen alkua. Tällä viikolla päästiin taas pitkästä pitkästä aikaa treenaamaan Pirkkolaan ja jeee siellä oli uusittu koko lattia! :D Jos ennen paljaat jalat liimaantui vähän väliä lattiaan käsipalloilijoiden käyttämän vahan/tervan/mikälie takia, niin nyt pyörii piruetit ilman tossujakin ongelmitta ;) hehee


Ja kesäloman loppumisen kunniaksi kuvituksena vielä vähän lisää kesäkuvia.. huoh

Ei kommentteja: