sunnuntai 14. joulukuuta 2008



Viime tiistaina oli siis meijän Pakilan Voimistelijoiden perinteinen joulunäytös vai miksi sitä nyt voisi kutsua. Ihan mukavasti toi Pike saatiin katsojia täyteen ja tunnelma oli kohdillaan, niin kuin kauden viimeisessä esityksessä kuuluukin :) Hyvin menneen kauden jälkeen oli kiva mennä näyttämään ohjelma vielä kerran hyvällä fiiliksellä ja ilman paineita ! Ei se kyllä ihan täydellinen suoritus ollut, mutta onneksi ne kauden parhaat suoritukset saatiinkin tehtyä kisoissa ;)

Tällä viikolla treeneissä ollaan keskitytty tulevalle kaudelle suunniteltuihin osiin ja moniin uusiin mielenkiintoisiin tasapainoihin ja hyppyihin muun muassa Marian opastuksella :) Onhan se aina erilaista kun se ohjelma ei enää ole viemässä suurinta osaa treeniajasta.

Tänään oltiin pienellä porukalla (toverit essi, jessi, ellu, suvari, pikkueeva ja minä) kattomassa Winter Gamesia Vantaalla. Oli kiva nähdä muutama uusi kevään ohjelma ! :) Mukava oli myös kotimatkamme jojomme Päivin pienellä Puuhiksella (auto siis :D) Juuri ja juuri neljän matkustajan vetävä Puuhis selvisi hienosti valtavasta voimistelija-lastista :)

2 kommenttia:

Ellu kirjoitti...

Totta tosiaan himaan saakka kyll päästii, vaik ol
i pienii purkautumis ongelmii ;D

Heidi kirjoitti...

ää missattiin pnvn aivan legendaarinen joulujuhla :'/