maanantai 8. joulukuuta 2008

kauden jälkeisiä tunnelmia



hui ku sujahti taas nopeesti tää syksy! tuntuuu et vastahan me oltiin laajasalossa alottamassa ohjelman tekoa ja yhtäkkii kaikki onki ohi. syksy menee muutenki aina nii hurjaa vauhtia, ku kausi on lyhyempi ja kisoja vähemmän. nyt on taas ollu semmonen kumman tyhjä fiilis. oikeestaan on jo hirvee ikävä sitä rankkaa ohjelmatreenaamista, kisoihin valmistautumista, kisamatkoja, itkua ja naurua.. tää viikko on menny aika kevyesti, ei olla pidetty kovin monia treenejä ihan vaan siks, että saatais lepoa ja palautumista. toisaalta on ollu tosi hauskaaki välillä tehä ihan eri asioita ku vaikka hioa ohjelman kolmatta neljäsosaa ;) sitku taas miettii, niin nyt ei oo oikeestaa tavallaan mitään mitä odottaa ja tavotella vähään aikaan, vaikka tosin kevätkausi kivasti kolkuttaa jo tossa ovilla.

syksy oli oikeesti kaikin puolin ihan älyttömän onnistunu. treenit suju tosi hyvin, eikä ollu ku yks isompi loukkaantuminen (et joutu siis jättämään kisat väliin :(), kisat meni yksiä lukuunottamatta tavotteiden mukaisesti ja kaikille jäi sm-kisojen jälkeen ihan megahieno fiilis. sm-pronssi oli kyllä aika mielettömän hyvä lopetus tälle kaikelle! se anto paljon uutta potkua tuleviin koitoksiin :)

tässä vaiheessa mä katson että olis ehkä ihan kiva kiittää ihmisiä! :P tietenkin ensinnäkin kiitos kaikille ihanille joukkuetovereilleni, "Ei tääl mikää tullu ilmaseks tai itestään, jos ei tee ei tuu, niin sen voi kiteyttää, raskaan työn hedelmät ruokkii pitempään." :) mega suuri kiitos valmentajille periksantamattomuudesta ja kaikesta siitä suuresta määrästä työtä mitä meidän eteen teitte! megakiitokset kuuluu myös meidän rakkaalle joukkueenjohtajalle päiville, joka hoitaa homma ku homman aina täydellisesti, on niin motivoitunut koko touhuun ja jaksaa aina kannustaa ja kuunnella huonoina hetkinä, ei tulis mistään mitään ilman sua! tietenki pitää kiittää kaikkia tukijoukkoja ja kisoissa (varsinkin sm!) meitä kannustaneita!

yksi kausi taas takana, ja uusi edessä. katotaan mitä seuraavaks! :P ps. tulkaahan jok ikine huomenna pirkkolaan klo 18 kattomaan meiän seuran joulunäytöstä! luvassa huikeita voimisteluelämyksiä! :D

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vitsi teillä on tarkkoja ja hyviä kuvia! Milhlanen kamera teillä on käytössä?Kuka muuten tossa ekassa kuvassa on teidän kanssa?

Onnea vielä sm-pronssista, olitte sen kyllä ansainneet upealla ohjelmallanne!
Toivottavasti eskot pysyy vielä koossa ja nähdään taas ensi keväänä kilpamatolla yhtä hienon ohjelman kera. Zemppiä jatkoon!!

Suvituuli kirjoitti...

Totaa.. mä en tiiä oikee kenen kameralla toi on otettu :D mut siis siinä on meidän joukkuejohtaja päivi eli päle eli pältsi eli mun rakas äiskä :) :D

Kiitos tosi paljon! :))

Anonyymi kirjoitti...

moikka! katoin tossa tollasta kisojen ohjelma läpyskää ja mun silmiin pomppas et teijän valmentajana on maria ringinen? vou!:D mitä kautta ootte saanu sen teitä valmentamaan? onnea vielä sm pronssista upee ohjelma ja varsinki se pitkä heittokohtaus oli HIENO! meni varmaa 100 kylmistä ku kaikki tuli kiinni ja yleisö hurras!:D

Roosa kirjoitti...

no siis alunperin mariaa vissiin vaan pyydettiin käymään joku kerran viikossa pitämässä lähinnä välinetekniikkaa ja kaikkee tämmöstä. ja maria oli kiinnostunut valmentamisesta niin nykyään se pitää sit jo kaikkee muutakin :)

Pikkueeva kirjoitti...

noi kuvat on meiän vissiin ihan normaalilla digikameralla :)

Anonyymi kirjoitti...

Kuka tekee teidän puvut?

Eeva kirjoitti...

meiän oma irja-ompelija ne puvut ompelee ja valkut suunnittelee :))