torstai 27. marraskuuta 2008

Viimeset treenit ja kisoista !



Tänään on siis tän kisakauden viimeset treenit. Ihan uskomatonta, et se on jo nyt ohi! Jokatapaukses meil on tää terveystilanne vähän huonohko nimittäi mulla ja Roosalla on flunssa, Lealla poskionteluntulehdus ja Milkakin on kipeä :s mutta me ei anneta sen häiritä vaan vedetään ihan täysillä tänään ja kisoissa ;) Tänään treeneissä luultavasti tehdään muutama kokonainen ja hiotaan loppuosaa joka on se heikompi.. Ja isoheittoa varmastikin pari(sataa) kertaa :D:D lisäksi tänään olisi tarkotus panostaa hyppyihin, mikä tarkoittaa että penikkavammaisetkin saavat nämä treenit purra hammasta.

SM-kisoihin lähetään siis huomenna puol kuuden aikoihin, junalla taas. Huomenna ei oo luvassa mitään treenejä vaan pelkästään henkistä valmentautumista ;D meillä ei siis huomenna oo vielä harkkaa, mutta saatetaan ehkä mennä käymään tuolla Pyynikin hallilla. Se on mun mielestä tosi kiva kisapaikka, siel on aina nii hyvä meininki! Muutenki tykkään välinemestaruuskisoista ku siellä on kaikki sarjat eikä pelkästään SM-sarjat :)

Kisoihin ollaan kyl lähös ihan luottavaisin mielin! Lähetään nyt hakemaan sitä täydellisen puhdasta suoritusta, jota tällä kaudella ei kyl vielä oikeen olla nähty. Meiän suoritusvuoro on joskus neljän aikoihin, mikä on ihan hyvä että meillä on runsaasti aikaa. Toivottavasti viikonloppu sujuu hyvin! Kaikki kannustamaan eskot huippusuoritukseen ;) ja tsemppiä kaikille muillekkin joukkueille!

Ei kommentteja: