keskiviikko 1. syyskuuta 2010

Arki saatu alkuun koulun ja treenien merkeissä!

Saatiin otettua uus joukkuekuva!

Moikkamoi siis täältä keskiviikkoiltapäivästä! Tuntuu hassulta kun ei oo ollu keskiviikkoa vapaapäivänä vissiinkään koskaan :P Tällä viikolla tosiaan alkoi siis säännölliset syksyn salivuorot uudella päivärytmillä. Treenipaikatkin vaihtuivat hieman ja uusina tulokkaina tuttujen salien rinnalle on tulleet Kannelmäki sekä aina yhtä huikea Märskyn palloiluhalli ;) Ennen näitä salivuoroja ollaan treenattu lähinnä Pikessä ja Kisiksellä. Ohjelma on saatu kasaan pitkien ohjelmatreenien ja "kaupunkileiripäivän" ansiosta :) Viime viikon keskiviikkona oli toinen näistä leiripäivistä, jolloin alotettiin aamulla yheksältä kisiksessä ja siirryttiin sitten ruokailun kautta pirkkolaan yhdeltä ja jatkettiin siellä kuuteen asti. Viimeiset aukkokohdat täytettiin sitten sunnuntaina, jollon meillä oli pirkkola hallussamme 5,5 tunnin ajan.


Kouluhan alkoikin jo tossa reilu pari viikkoa sitten ja Märskyn jv-katras sai taas uusia kasvoja, kun Anni, Krista ja mahdollisuuksien mukaan myös Ruusa Gloriasta liittyivät meijän seuraan aamutreenaamaan :) Muitakin muutoksia aamutreeneihin on tullut, nykyään meillä on keskiviikkoaamuisin uuden tuttavuuden Emilian pitämä balettitunti, joka tuntuu näin parin kerran jälkeen todella hyvältä ja tehokkaalta! Uudet baletti-musat on myös ehtineet iskostua kaikkien päihin ihan hyvällä prosentilla, hyvä että on aina koko tuleva koulupäivä aikaa hyräillä niitä :D Muuten jatketaan samalla linjalla: perjantaisin vesijuoksua + variaatioita vesijuoksusta (tietyissä harjoitteissa lievä hukkumisvaara liian rivakoiden liikkeiden seurauksena ;D) + vesijumppaa (suosikkiliikkeenä sivuttaisloikat :D), tiistaisin ollaan oltu tropiikissa venyttelemässä ja tekemässä lihaskuntoa ja aktiivista liikkuvuutta, jatkossa mukaan astuu myös ohjelmatreenit auditoriossa!

Koulun ja aamutreenien myötä alkoi myös huimat aamuiset pukkarikeskustelut :D Jokanen on varmasti kaivannut niitä salaa koko kesän ajan.. Tän pingispöydän paikka pukkarissa on ehdottoman tarkka:

Maanantaina me kokoonnuttiin valkkujen johdolla PNV:n toimistolle palaveriin puhumaan tulevasta kaudesta ja itseasiassa menneistäkin. Illalla toimistolta lähti joukkueellinen motivoituneita voimistelijoita täynnä treeni-intoa ja energiaa :) Puvun suunnittelukin laitettiin alulleen hakemalla inspiraatiota ohjelman teemaan liittyvistä kuvista!

Escadan syyskausi on alkanut kaikin puolin loistavasti ja ollaan kaikki tosi innoissamme tän kauden ohjelmasta! Voi vaan kuvitella millanen fiilis kisoissa syntyy :) Can't wait!

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

aaa, ku toi pikkueeva on niin sulonen =)

Anonyymi kirjoitti...

Onko teillä joukkuekuvassa aina sama järjestys :D? Eka ja vika kuva!

Roosa kirjoitti...

hehe noi kuvat otettiin heti peräkkäin, heitettiin vain hupparit pois päältä tohon toiseen niin siksi meillä on niissä sama järjestys :D eikai me muuten ainakaan mitenkään tietosesti järjestäydytä aina noin...

Anonyymi kirjoitti...

kai infoilette täällä ajoissa ennen pnv:n harkkakisaa =)

Anonyymi kirjoitti...

eiks se Elli enää ookkaa teijän joukkueessa ? :o

Suvituuli kirjoitti...

PNV:n harkkakisat on 12.10., mutta voidaan ilmotella siitä vielä myöhemmin sitten!

Tarkoitat vissiinkin Elliä, joka voimisteli vielä keväällä Safirissa eli siis nykyisessä Gloriassa (: Elli oli meidän kanssa treenaamassa parit treenit kesällä mutta päätyi kuitenkin sitten lopettamaan voimistelun kokonaan. Sen sijaan Ellin isosisko Essi on ollut Escadassa tannoisista ajoista lähtien :D

Aurora kirjoitti...

http://www.pnvaurora.blogspot.com/ <-- mekin olemme tehneet blogin ja tossa siihen osoite , emme ole vielä laittanut sitä PNV:n nettisivuille mutta kyllä se sinnekkin tulee (=

T: aurora

Pikkueeva kirjoitti...

Hyvä Aurora! Me laitetaan linkki teidän blogista tänne meidän omaan! ;)