lauantai 5. syyskuuta 2009

Valokuvia, balettia ja fysiikkavalmennusta!


Otettiin eilisen treeneissä "muutama" kuva uutta esitettä varten :D Lieviä mutkia ilmestyi myös matkaan, nimittäin varsinainen kuvaaja ei päässytkään paikalle ja jouduttiin tyytymään Martsun kuvaus taitoihin.. ;) Eevan järkkäristäkin loppui akku juuri samalla hetkellä kun se ekan kerran avattiin joten siinäkin asiassa tyydyttiin Martsun perus kameraan, joka oli muuten sattumalta ja onneksi mukana! Otettiin kuvia kevään puvuissa, treeniasuissa ja ulkovarustuksessa, saa nähä nyt kuinka monta noista onnistu vai oliko yhtäkään edustuskelpoista :D

Tänään sitten olikin vähän erilaiset treenit kun yleensä. Tästä lähtien joka lauantai on ensin baletti ja sen perään omat normi lajitreenit. Kevään jälkeen oli ensimmäistä kertaa taas Tanjan pitämä baletti ja onnistuttiin kuulemma yllättämään positiivisesti ;) Eteenpäin on siis menty :) Ja paras olisi ollakkin, koska ollaan nyt heinäkuusta lähtien keskitytty treeneissä jalkatekniikkaan ja käytetty erilaisiin päkiä- ja nilkkaharjotuksiin huomattava osa treeneistä.

Baletin jälkeen meijän uusi fysiikkavalmentaja(varmaan sitä voi noin kutsua :D), Sampo saapui paikalle. Se on ollut kattomassa meijän treenejä aikasemmin, ja nyt muistiinpanojen pohjalta se oli laatinu meille erilaisia jalkojen linjausliikkeitä ja keskivartalon hallintajuttuja ja muita. Toistoja ei tehty montaa, vaan keskityttiin enemmän suoritustekniikkaan. Tuntui todella hyödylliseltä tämä ja noita liikkeitä tullaan varmasti jatkossa tekemään :)

Suomen alppimaajoukkue ilmoitti lehdistötilaisuudessa olevansa valmis tulevan kauden koitoksiin ym...

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pitääkö toi fysiikkavalmentaja teille joka viikko harkkoja vai oliks tää vaan joku erikoistapaus? Ja mitkä viikon päivät teillä on harkkoi? Aika jännä kun lauantain ku eiks teil oo ikin kukaan vaik jossain reissus?

Pikkueeva kirjoitti...

Sampo pitää meille aina välillä noita treenejä, ehkä noin kerran-kaks kuussa ja antaa aina sit uusia harjotteita meidän tehtäväks :) meillä on treenejä kaikkina muina päivinä paitsi maanantaina, joka on siis lepopäivä. ollaan treenattu tolla menetelmällä jo tosi pitkään ja havaittu ton vapaapäivän paikka tosi hyväks! kilpaurheilu on vaativaa myös henkisesti ja vaatii silloin myös täyttä omistautumista jokaselta joukkueen jäseneltä. sen takia ollaan jo pienenä sovittu, että "reissut" sun muut syyt jää treenien rinnalla kakkoseks :) treenejä on aina hankala pitää kun yksikin puuttuu, kun joukkuevoimistelu lajina vaatii varsinkin ohjelmaa tehtäessä kaikkia. lauantai on hyvä päivä pitää treenit, kun on paljon aikaa ja ei olla kukaan rasittuneita esimerkiks koulusta samana päivänä! kiva kun kyselit, vastataan mielellämme! :P

Anonyymi kirjoitti...

Joo maanantai lepopäivänä onkin hyvä kun jos on ollu vaik viikonloppuna kisat nii saa sen jälkeen sit tehä rästiin jääneit läksyi ja levätä. mutta ootte varmaan tosi motivoitunu joukkue kun noin paljon reenaatte!!!

Heidi kirjoitti...

niinhän se on että vain kovalla ja määrätietoisella harjoittelulla niitä tuloksia saadaan (;

Anonyymi kirjoitti...

MMoi! Oon yks aurorat y:stä ja vaikka meillä on joskus teijän kaa samas paikas treenit niin en oo viel kuullu teijän kisamusaa niin mikä se on? (:

Suvituuli kirjoitti...

Ajateltiin pitää se vielä salassa täällä kisoihin asti, niin kysypä vaikka Virveltä tai kuuntele seuraavan kerran treeneissä! ;)

Anonyymi kirjoitti...

Okei (: