torstai 2. huhtikuuta 2009

tunnelmallista torstai-iltaa :P

hihii ja heipä hei :)



tässä päätin koeviikon päättymisen kunniaks kirjotella vähän kuluneesta viikosta! aluekisat häämöttää kahden päivän päässä, HUI! valitettavasti valmistautuminen kisoihin ei ole tällä kertaa ollut paras mahdollinen sillä myöskin escadaporukkaan on iskenyt kova flunssakierre :( tänäänkään ei saatu koko aluekisakokoonpanoa matolle tekemään ainakaan isoilla yhtä kokonaista, joka on tosi kurja juttu kun miettii, että lauantaina tulis kaikkien olla taas elämänsä kunnossa :/ löytyy kuumetta, äänenmenetyksiä, ihme kuumotustauti ja vielä sugen liikuntakielto penikkataudin takia.



no mutta jotain positiivistakin toki löytyy näihin kisojen välisiin viikkoihin, koska ohjelmaa ollaan taas saatu huimasti hiottua kaikesa huolimatta ja vaatimustasoa ja kokonaisten määrää on myös nostettu. ollaan aika paljon keskitytty ohjelman osien kirkastamiseen ja puhtauden tuomiseen jokaiseen liikkeeseen :) treenit on sujunut tosi hyvin, vaikkakin tosi nopeasti myös!

no mutta jotain muutakin positiivista voi vielä kertoa, koska koeviikko on siis tosaiankin loppu! :D ja kaikilla märskyillä se tais ainaki mennä tosi hienosti, ainaki koetuloksista päätellen :) eli jeejee! nyt voidaan taas unohtaa lukeminen vähäks aikaa ja siirtää se kaikki energia pirkkolan hallille <3 ja ainiin! kevät on saapunut suomeenkin! oli kyllä aika siistiä huomata että ulkona paisto aurinko ja oli jopa 10 astetta lämmintä.. onhan se jostain aina alotettava!

kiirettä riittää myös siinä mielessä kisojen kanssa, että ne on meidän seuran järjestämät! vanhemmat saavat onneks kuluttaa tulevan viikonlopunkin työn merkeissä ;P ja toki mekin päästään sunnuntain asematapahtumaan töihin esimerkiksi tuuuurvatyynyiksiiiiii!! hahaa ;)



huominen päivä ja sitten häämöttää aluekisat ja helsingin kisahalli. elikkä, KAIKKI KANNUSTAMAAN ESCADAA UPEAAN SUORITUKSEEN! :) palaillaan taas kisojen jälkeen!

Ei kommentteja: