sunnuntai 15. maaliskuuta 2009

MKC, MJ ja muuta maaliskuista






Taas on ehtiny kuluu jo jonkun verran aikaa edellisesta kirjotuksesta ja vaikka mitä on myös tapahtunu (:


Tossa 2 viikkoa sitten oltiin tuolla B-maajoukkueringin leirillä Kisakalliossa. Sehän oli siis kolmepäiväinen leiri eli perjantaista sunnuntaihin. Oli kyllä tosi hyvä leiri ja myös aika rankkakin, mikä tuntui kyllä sunnuntaina jaloissa. Perjantaina meillä oli Iris Riffin pitämä perustreeni, josta me tykättiin tosi paljon! Sieltä on otettu nyt omiinkin treeneihin tosi paljon kaikenlaisia hyödyllisiä mm. venytysliikkeitä. Illalla oli Paulan pitämä tanssitunti, joka oli yllättävän rankka mut rentouttava.



Lauantain ohjelmaan kuului paljon ohjelman katsastamista. Saatiinkin ohjelmaan paljon uusia juttuja ja selvennyksiä! Lauantaina oli myös ravintoluento ja teknisten osien ja niiden harjoitteiden tunti.



Sunnuntai alkoi narulämpällä, joka oli jonkin verran tuskainen joillekin penikkavammaisille. Itse jätin sen ihan suosiolla väliin, ettei ihan kokonaan kävelykyky lähtisi. Minuakin siis nuo penikat ovat jo vuoden verran vaivanneet... Sunnuntaina oli myös omaa treeniä ja viimeisenä jazztanssia. Päivän päätteeksi meille pidettiin luento dopingista. Puoli neljän aikaan lähdimme kotiin tosi väsyneinä.





Seuraavat pari viikkoa menikin ohjelman hiomisessa, kun ei oikeen oltu vielä kunnolla sitä ehditty tekemään. Nyt eilen oli sitten ekat kisat, Mustan Kissan Cup, tuolla Mäntsälässä. Meidän sarjassa ei kyllä oikeen noita joukkueita ollut, kun meidän lisäksi oli vaan kaksi :D tehtiin sellanen ihan ok, ekan kisan suoritus. Tuli jonkun verran tasapainovirheitä ja muita sellasia. Esiintymispuoli me kuitenkin vedettiin iha kympillä! Saatiin suoritukseen nähden tosi hyvät pisteet 5.0+3.0+8.35=16.35, joihin oltiin tietysti tyytyväisiä. Kultaset kissamitalithan niillä irtosi. Ei oltu siis kuitenkaan suoritukseen tyytyväisiä ja sitä lähdetäänkin parantamaan sitten ensi viikonlopun Caribia Cupissa! Sehän on myös Suomen Cupin ensimmäinen osakilpailu. Jännä nähdä kaikkien muidenkin ohjelmia, kun ei ole niitä vielä niin paljon nähty. Tulkaa kaikki vaan kannustamaan Eskoja ensi viikonloppuna Turkuun (;

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onks teillä teidän ohjelmaa videolla? Mä en pääse mihinkään kisoihin katsoon teitä ja haluisin silti nähä ohjelman!!! Ootte ihania!!! Onks mahdollista laittaa tänne tai vaikka you tubeen videoo teidän ohjelmasta? Terkkui kaikille!

Suvituuli kirjoitti...

No on meillä kyllä, mutta en tiiä et saako sitä koneelle.. täytyy nyt viel yrittää (: kiitos paljon!

Anonyymi kirjoitti...

mikä musa teillä on? :)
aika samallainen puku ku
svo la stradalla :D

Anonyymi kirjoitti...

onpa teillä ihanat uudet puvut jälleen kerran! :) onnee tälle kaudelle, ootte tosi hyviä:)

Eeva kirjoitti...

kiitokset! :))

Anonyymi kirjoitti...

hassua, että la stradalla on kans joutsenteema, mut ihan erilainen joutsenmusa ja molemmilla on lähes samanlaiset joutsenpuvut :) :)

Inkku kirjoitti...

Joo, aikalailla samaa niistä löytyy(: Mutta onneks eron luo just se musan ja teeman ero (;

Anonyymi kirjoitti...

moi oon Auroroista yks tyyppi ootte tosi,tosi,tosi hyvii ja teijän musa on ihanaaaaaaaa!=)

Suvituuli kirjoitti...

kiitos tosi paljon! (;