perjantai 2. tammikuuta 2009

uusi vuosi ja uudet kujeetki :P



hyvää uutta vuotta kaikille! :)

eskot lopetti nyt lomansa ja alotti tänään taas kevään uurastuksen. pienien ongelmien ja monien huokauksien ja etsintöjen jälkeen saatiin jopa musiikkiki ens kevään ohjelmaan löydettyä ja ohjelma pitäis harjotella nyt tässä muutaman päivän aikana pitkissä harkoissa.

kouluki alkaa jo keskiviikkona! joululoma menee aina nii nopee et vasta ku pääsee lomatunnelmaa pitäiski jo palata koulunpenkille! ite olin kyllä melkeen koko loman ainaki kipeenä että se meni aikalailla siinä :D no, ei sille mitään voi välillä näin päin :)

katteltiin tossa myös tota ens kevään kalenteria ja se näyttääki aika tiiviiltä niinku aina. harkkoja ja kisoja ja leirejä riittää, mutta niin riittää kyllä tekemistäki! ekat kisat on viron tartossa järjestettävät kansainväliset miss valentine-kisat helmikuun loppupuolella. kausi jatkuu sitte maajoukkueringin leirillä helmikuun vikana viikonloppuna ja maaliskuussa onki jo mustan kissan cup ja caribia cup. pnv järkkää aluekisat kisahallissa huhtikuussa ja samassa kuussa taitaa olla vielä tullin mestaruuskisat ja mm-karsinta :) kausi huipentuu sitte toukokuussa sm-kisoihin jyväskylään! ja johonki väliin tulee vielä oma leiri jossei kakskin :)

paljon on vielä aikaa sm-kisoihin, mutta niinkun tässä on todettu että ajalla on tapana sujahdella aika nopeesti! joten eiku peruskuntokauden ja uuden ohjelman kimppuun :)

Ei kommentteja: